my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4792 عنوان پدرشوهرم گفته 188 بازدید | 16 پست همسرم فقط ی جمعه بیکاره ک دوس داره جمعه رو دوتایی بگذرونیم دلش نمیخاد کسی دعوتمون کنه روز جمعه شده بارها مامانش زنک زده گفته جمعه نمیایم بندازه روز دیگع حالا باباش زنک زده ک فردا کار داره همسرم بره کمکش همسرمم کلی اعصابش خراب شدهه نمدونم چی بگم بهش😐 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره امروز | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 8373 والله منم شوهرم ول کنن همش اونجاست ...همه کاراشون گردن اینه به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4792 والله منم شوهرم ول کنن همش اونجاست ...همه کاراشون گردن اینه نه من شوهرم فقط جمعه ها بیکاره دوس نداره بریم جایی دلش میخاد دوتایی روزمونو بگذرونیم حالا باباش بهش زنک زده برا فردا بهم ریختههه نمدونم چی بکم بهس کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
diiyana عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 149 عشقم ناراحت نشو شوهرتم دلداری بده بهش بگو پدرته عب نداره اگر به روز بری کمکش راه دوری نمیره که دلداریش بده بگو وقت زیاد داریم تا باهم بگذرونیم
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4792 عشقم ناراحت نشو شوهرتم دلداری بده بهش بگو پدرته عب نداره اگر به روز بری کمکش راه دوری نمیره که دلدار ... مرسی عزیزم کوقت گذاشتی خوندی🧡 میکم ولی میگ من برای فردا کلی نقشه کشیده بودم و قلانو... کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
diiyana عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 149 مرسی عزیزم کوقت گذاشتی خوندی🧡 میکم ولی میگ من برای فردا کلی نقشه کشیده بودم و قلانو... درک میکنم عزیزم ولی اگر یه روز جمعه پدر یا مادرت ازت کمک بخواد برنامه هاتو بخاطرشون ول میکنی یا بهشون میگی نه؟
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4792 درک میکنم عزیزم ولی اگر یه روز جمعه پدر یا مادرت ازت کمک بخواد برنامه هاتو بخاطرشون ول میکنی یا بهشو ... نه گلم منم دوس دارم بره کمکشون ب هرحال پدرشه و حق داره همینم ب همسرم گقتم ولی خب خیلی ناراحته میگن اونا باید درک کنن بندازن ی روز دیگ😑 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
diiyana عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 149 نه گلم منم دوس دارم بره کمکشون ب هرحال پدرشه و حق داره همینم ب همسرم گقتم ولی خب خیلی ناراحته میگن ... اره دیگه طبیعیه بالاخره برنامه ریزی کرده
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4792 اره دیگه طبیعیه بالاخره برنامه ریزی کرده اومم همسرمم ب شدت حساسسس روزی برنامه ریزی هاش😑😂 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
diiyana عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 149 اومم همسرمم ب شدت حساسسس روزی برنامه ریزی هاش😑😂 😂😂روزای جمعه توی خونه چیکار میکنید ما فقط روزای جمعه میرسیم کارای نکرده هفته رو انجام بدیم😭😂
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4792 😂😂روزای جمعه توی خونه چیکار میکنید ما فقط روزای جمعه میرسیم کارای نکرده هفته رو انجام بدیم😭😂 اومم از اونجایی ک همسرم بقیه روزا کلا نیست و شب میادش خونه جمعه صبح اول میریم دور دور تو دل طبیعت بعدش دوتایی فیلم مبینیم خوراکی میگیرم در کنارش مشغول خوردن میشیم میرقصیم🫣😂 بازم میریم بیرون باهم غذا درست میکینم و خلاصه کارایی ک دوس داریمو انجام میدیم😂 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
diiyana عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 149 اومم از اونجایی ک همسرم بقیه روزا کلا نیست و شب میادش خونه جمعه صبح اول میریم دور دور تو دل طبیعت ب ... چند ساله ازدواج کردید چقد رمانتیک اید😭😂
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4792 چند ساله ازدواج کردید چقد رمانتیک اید😭😂 🥲😂 ۴و۵ سالی دوست بودیم ۱ سال بیشتر عقدیم🥹 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
diiyana عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 149 🥲😂 ۴و۵ سالی دوست بودیم ۱ سال بیشتر عقدیم🥹 اوو خوشبختیت باشییی 😭💗
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4792 اوو خوشبختیت باشییی 😭💗 فداتشممم گلممم همچنین خودت🌱🫂🧡 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره