2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفته

188 بازدید | 16 پست

همسرم فقط ی جمعه بیکاره ک دوس داره جمعه رو دوتایی بگذرونیم دلش نمیخاد کسی دعوتمون کنه

روز جمعه شده بارها مامانش زنک زده گفته جمعه نمیایم بندازه روز دیگع

حالا باباش زنک زده ک فردا کار داره همسرم بره کمکش

همسرمم کلی اعصابش خراب شدهه نمدونم چی بگم بهش😐

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

والله منم شوهرم ول کنن همش اونجاست ...همه کاراشون گردن اینه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

والله منم شوهرم ول کنن همش اونجاست ...همه کاراشون گردن اینه

نه من شوهرم فقط جمعه ها بیکاره دوس نداره بریم جایی دلش میخاد دوتایی روزمونو بگذرونیم

حالا باباش بهش زنک زده برا فردا بهم ریختههه نمدونم چی بکم بهس

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم ناراحت نشو شوهرتم دلداری بده بهش بگو پدرته عب نداره اگر به روز بری کمکش راه دوری نمیره که دلدار ...

مرسی عزیزم کوقت گذاشتی خوندی🧡

میکم ولی میگ من برای فردا کلی نقشه کشیده بودم و قلانو...

مرسی عزیزم کوقت گذاشتی خوندی🧡 میکم ولی میگ من برای فردا کلی نقشه کشیده بودم و قلانو...

درک میکنم عزیزم ولی اگر یه روز جمعه پدر یا مادرت ازت کمک بخواد برنامه هاتو بخاطرشون ول میکنی یا بهشون میگی نه؟

درک میکنم عزیزم ولی اگر یه روز جمعه پدر یا مادرت ازت کمک بخواد برنامه هاتو بخاطرشون ول میکنی یا بهشو ...

نه گلم منم دوس دارم بره کمکشون ب هرحال پدرشه و حق داره همینم ب همسرم گقتم ولی خب خیلی ناراحته میگن اونا باید درک کنن بندازن ی روز دیگ😑

اره دیگه طبیعیه بالاخره برنامه ریزی کرده

اومم

همسرمم ب شدت حساسسس روزی برنامه ریزی هاش😑😂

😂😂روزای جمعه توی خونه چیکار میکنید ما فقط روزای جمعه میرسیم کارای نکرده هفته رو انجام بدیم😭😂

اومم از اونجایی ک همسرم بقیه روزا کلا نیست و شب میادش خونه

جمعه صبح اول میریم دور دور تو دل طبیعت

بعدش دوتایی فیلم مبینیم خوراکی میگیرم در کنارش مشغول خوردن میشیم میرقصیم🫣😂 بازم میریم بیرون باهم غذا درست میکینم و خلاصه کارایی ک دوس داریمو انجام میدیم😂

چند ساله ازدواج کردید چقد رمانتیک اید😭😂

🥲😂 ۴و۵ سالی دوست بودیم ۱ سال بیشتر عقدیم🥹

اوو خوشبختیت باشییی 😭💗

فداتشممم گلممم همچنین خودت🌱🫂🧡