2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه فمینیستم متاسفانه😔از جامعه از هرطور حمایت می کنم

چرا متاسفانه! ، بازم فمنیست هم باشیم ، تعداد زنای زن ستیز توی جامعه و مردایی که برای حقوق زنان میجنگنو ببینیم یکم دوتاش به یه اندازه نفرت می طلبه

منم از آدمایی که ازشون سوال نمیپرسم ولی نمیدونم طلبکار چی من هستن

از اون بیشرفای کفتار که فقط سوال پیچ میکنن همه رو

از لبخند احمقانه شون که موقع سوال پرسیدن میزنن که مثلا وانمود کنن مهربونن و کفتار درونشونو پنهون کنن ولی نمیدونن بیشتر خودشونو شبیه خر میکنن

از اخلاق کثافتشون که اسم مذهبی های خوب و با خدا رو هم زیر سوال میبرن

از مدل حرف زدنشون

متنفففففففرررررررممممممم

منم از آدمایی که ازشون سوال نمیپرسم ولی نمیدونم طلبکار چی من هستن از اون بیشرفای کفتار که فقط سوال پ ...

کفتار فقط عمه های بیشرف من

خدا میدونه چقد حال بهم زن و چندشن

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

از عید

و اون دو سه نفر فامیل با عقیده مخالف

که قراره حرفاشونو بشنوی و هیچی نگیicon

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.

کفتار فقط عمه های بیشرف منخدا میدونه چقد حال بهم زن و چندشن

باز میشه خودتو توجیه کنی فامیلن و خط و ربطتون به همه

من چی که باید جواب کفتاری که هزار سال پیش زن دوست بابام بود بدم یا دوستای کفتار ننه ام

جالبه بهشم میگم طرفداریشونو میکنه میگه نععععع تو حساسی نهههههه اینجوری نگفتن که ...

نهههههه آداب معاشرت همینه دیگه تو بلد نیستی

ببخش ننه محترم

نمیدونستم کو .نم لق باشه و سرمو بکنم خشتک کفتارای صد ور اون طرف تر عنخوری میشم آداب معاشرت دان