دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 932 عنوان کنکوریا بیاید 46 بازدید | 4 پست برا ۷۰ درصد زیست باید چه کارهایی کرد ؟کنکوری ۴۰۶ هستم کدوم فصل ها خیلی سوال خیزه ؟هر روز از تیر با ۴ ساعت زمان گذاشتن میشه و ( زیست پایه متوسطی داشته باشی تقریبا) خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در دیروز | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_مرداد_ماهی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 13912 انسانیم نمیدونمیکی نیست انسانی باشه بیاد باهم درس بخونیم؟؟ میشه برای قبولیم توی فرهنگیان ی آیت الکرسی بخونی؟😍
اصغرتکچش عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 356 گیاهی ۲۰ درصدهبعد قلب دهمتولید مثل هم درصدش بالاس ولی اصولا حذف می کنن چون تستاش سختهدیگه کل سه پایه باید بخونیو یه درصد خوبی از دوازدهم می یاد که هنوز نخوندی تو
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 932 گیاهی ۲۰ درصدهبعد قلب دهمتولید مثل هم درصدش بالاس ولی اصولا حذف می کنن چون تستاش سختهدیگه کل سه پایه ... مرسی عزیزم آخه می گن یازدهم زیستش از دوازدهم هم سخت تره ؟درسته؟ خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در
اصغرتکچش عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 356 مرسی عزیزم آخه می گن یازدهم زیستش از دوازدهم هم سخت تره ؟درسته؟ یعنی ربطی به هم ندارن دو تا دنیای متفاوت انالان که دارم فکر می کنم حجم مطالب یازدهم سنگین بود اینا مهم نیس بخوندوازدهم فصل ۲ سختهحفظیات ۴ و ۷