2777
2789
عنوان

پیک نوروزی 🙁😊

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 31 پست

اره..

مثلا یادمه بچه بودیم منو دخترخالمو میبرد از پشت ماشینش پتو میاورد میرفتیم وسط بلوار تو شبای سرد و خنک زمستون

رو چمنای نم دار میخوابیدیم برامون قصه ی دامداباجا میگفت...

امضام لطفا

میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه شیمی درمانی درد داره. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بوی کتاب های نو .بوی پیک نوروزی .

بهترین لذت بود من الان زندگی لاکچری هم اگر داشته باشه ولی مثل اون زمان برام لذت بخش نبود نمیدونم جنس اونموقعه ها چی بود اخه🙁🙁

واقعا خیلی دوران شیرینی بود

آره کلا بچه ها از لحاظ روانی و شناختی چون بدنشون تروما زده نیس احساسات رو بهتر دریافت و حس میکنن

برا همینه که دلمون برای اون بو ها و حس و اضطراب و جنس غم و شادی و خیلی چیزای دیگه مربوط به کودکی تنگ میشه 🤌🏼🥲

🇮🇷🥀دختر آریایی هستم ❤️🤍💚 از تبار زاگرس⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍

تصویر پروفایلتون چیه

حلقه های ازدواجی که تو جنگ جهانی دوم برای کشورشون دادن..

میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه شیمی درمانی درد داره. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.

من ظهر به این فکر میکردم بچه بودم میرفتم روستا خونه خاله هام میموندم همه حوض بزرگی داشتن در روز فقط چند ساعت آب میومد بعد حوص پر میکرد دیگه ظرف و لباس و همه چی پای حوض میشستن

بهترین سالهای عمرم بود حاضرم ۵ سال بدم ۵ روز برگردم حیف چه ارزون از دست رفتن

میفهممچی میگی

اینایی که گفتی من دوست داشتم،داشته باشم ،ولی نشد.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

آره کلا بچه ها از لحاظ روانی و شناختی چون بدنشون تروما زده نیس احساسات رو بهتر دریافت و حس میکنن برا ...

بی نظیر بود واقعا اون زمان بی نظیییییییر😣😍