2777
2789

فامیل خیلی دورمون که من حتی نسبت فامیلیشو و یادم نمیاد پسر جوونش توی تصادف فوت کردن

بعدش رفتیم مسجد من و خالم و مامانم و...

همه دور تا دور مسجد نشسته بودن و خانواده فوتی هم به دیوار تکیه دادن

وسط مجلس هم یه سفره پهن بود روش عکس مرحوم بود اینم بگم خاله ام یه خانم ساده و باحال ۵۰ و خورده ای ساله هست

ما رفتیم دور تا دور سلام دادیم و نشستیم

خاله ما مستقیم رفت نشست وسط مجلس رو به روی عکس مرحوم🤣

راستی اینم بگم وسط مسجد یه دایره خالی بود که دورش نرده بود و به مردونه دید داشت

این خاله ما رفت وسط جلوی عکس نشست با فاصله کم🤦🏻♀️🤣

هیچ صدایی نمیومد

یهو دیدیم خاله من با صدای بلند زد زیر گریه ، گریه که چه عرض کنم جیغ میکشیداااااا😅🤦🏻♀️

بلند بلند گریه میکرد زاری میکرد

من چادرم و کشیدم رو صورتم از خنده داشتم میمردم خدا من و ببخشه

بعد یهو ساکت میشد، سرش و میاورد بالا دور و برش و نگاه میکرد لبخند میزد😐🤣دوباره نگاهش میوفتاد عکس اون جوون داد میزد گریه میکرد

کاش میشد صداش و در بیارم

بعد یادمه خانما میومدن ارومش کنن این بدتر میکرد🤣

یعنی خانواده مرحوم انقدر گریه نکردن با این شدت

مراسم تموم شد رفتیم پایین ، داییام میگفتن اون کی بود بالا داد میکشید🤣صداش میومد پایین

میگفتیم خواهرت بود🤣

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چقدر زشت

متاسفم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ختم جوون

واقعا خجالت آوره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

واقعی گریه میکرد یا ادا در میورد

نه واقعا گریه میکرد

البته مدل گریه کردنش یکمی بلنده در کل

اما اینجا یکم عجیب بود

البته بگم این خاله ام اون بنده خداهارو میشناخت و رفت و امد داشت

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز