2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره وجود داره

اول این که همهههه رنج دارن

ولی در کل بسته به نوع نگاهت به دنیا داره

اگه دنیا رو کوتاه ببینی ومحل امتحان خدا

این که قراره با این رنجا رشد کنی و این دنیا کمتر از پلک زدنی تو اخرته

این که مثلن ادم با این رنجا به یه جایی میرسه که از همه دل میکنه میگه خدایا تو فقط هوامو داشتی حتا یه سری جاهام از شدت مشکل خونواده ی ادمم کنارت نمیمونن هیچکی درکت نمیکنه ابنجور وقتاست که خدا رو پیدا میکنی وچون قبلن دیدی دنیا بهت پشت کرده نسبت بهش سرد میشی و دل نمیبندی چون میگی انگار همه چی به جز خدا فیکه

چرا مهربونتر میشی ادمارو بیشتر درک میکنی ولی ته دلت فقط وفقط به خدا گرمه

این تجربه ی من از مشکلاتی که داشتم وباعث نزدیکیم به خدا سد واز وقت نزدیک سدم مشکلاتم خیلی کمتر شده

تو قرانم داریم انسان بدون رنج طعیان میکنه

البته باید تلاش بکنی برای رفع رنج این نیست رنج همیشگی باشه

ولی اینو بدون انسان بدون رنج وجود نداره

ولی مثلن تو میتونی رنج حقارتو سرکوفتو

با رنج کار کردن وخستگی عوض کنی

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

بعضی وقتام دلیل رنجات بخاطر ویژگیای بدته

مثلن کسی که خیلی دل نازکه انقدر رنج میکشه که این ویژگی بدش از بین بره

یا کسی که خیلیی مغروره خدا با رنج کاری میکنه این ادم تبدیل به کسی شه که خودسو از همه کوچیکتر ببینه و...

در کل رنجا رو میتونی عوض کنی بخای

متوجه نمیشم بیشتر توضیح میدی عزیزم

یه متن خیلی معروف هست اسم نویسنده اش الان تو ذهنم نیست

میگه وقتی ما اینقدر از خدا میخوایم و نمیشه وقتی خدا اینقدر ظلم و بی عدالتی میبینه و سکوت کرده پس شاید در جنگ بین خدا و شیطان،شیطان پیروز شده و باید از اون بخوایم

من از بچگی تا الان فقط درد کشیدم.واقعا هست؟ میبینه؟

اتفاقا هرچی بیشتر درد داشته باشی و مورد آزمایش قرار بگیری بیشتر دوست داره . اون به ظاهر پولدارا وخوش ها رو رها کرده به حال خودشون هرغلطی میخان کنن .بهت قول میدم همه اینایی که راجب خدا و امام ها گفتن راسته. نیومدیم این دنیا که فقط بخوریم و بخابیم و خوش بگذره این دنیا مثل یه بازیه یه مکان برای آزمایش روحی که خودش انتخاب کرده بیاد سیاره زمین اومدی تجربه کنی آگاهیتو بالا ببری. این بدن حکم یه لباس رو داره برای روح که بتونه باهاش بعد فیزیکی رو احساس کنه.