2777
2789
عنوان

خانما ی سوال

92 بازدید | 19 پست

شما اگر برید مراسم ختم ی خانم سن بالا و یکی از بستگانش خیلی گریه کنه و حالش بدبشه مسخره ش میکنید؟

صادقانه جواب بدین

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

وا نه

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا نه😶

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مثلا دختر خواهر مرحومه بوده باشه

نه مسخره نداره

برای امضات یس میخونم گلم

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

نه مسخره ندارهبرای امضات یس میخونم گلم

ممنون عزیزم لطف میکنید خیلییییییییی واسه م دلا کنید

دعاکنید دشمن شادنشم

ممنون عزیزم لطف میکنید خیلییییییییی واسه م دلا کنید دعاکنید دشمن شادنشم

الهی عاقبتت بخیر

یس میخونم به اسم کاربریت

فقط شما بی زحمت یدونه صلوات هدیه کنید به محضر امام زمان

الان

همین 🥰☺️

الهی عاقبتت بخیر یس میخونم به اسم کاربریت فقط شما بی زحمت یدونه صلوات هدیه کنید به محضر امام زمان ال ...

حتما عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

حتما عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد

و عجل فرجهم

ممنون گلم 🥰☺️

نه اصلا

سلام

دیشب مراسم خاله م بود من گریه کردم و حالم بد شد یدفعه بدنم سست شد و افتادم زمین خیلی خجالت کشیدم .خواهرام باحالت شرم بهم نگاه میکردن