asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2974 عنوان سر درد شدیدددد 65 بازدید | 13 پست من چرا همش سرم درد میکنه چشام تار میبینهاز اعصاب میتونع باشه؟؟ خیلی فشار رومه خیلیییی همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند... دیروز | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دی_تریپتامین عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 237 نمیدونم من میگرن دارماز عصری به شدت حالم بده😑 مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.
مامانل عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 13823 از فشار زیاده سردردتباید فشار حذف کنیتن آرامی و ریلکسیشن یاد بگیر طی روزهای چند بار انجام بده
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2974 نمیدونم من میگرن دارماز عصری به شدت حالم بده😑 مثل اینکه منم میگرن دازم چشامم نمیبینه دیگع همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2974 از فشار زیاده سردردتباید فشار حذف کنیتن آرامی و ریلکسیشن یاد بگیر طی روزهای چند بار انجام بده خیلی استرس رومه آروم نمیشم همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2974 کم خوابیدن کم آب خوردن اینا هم هست همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
دی_تریپتامین عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 237 مثل اینکه منم میگرن دازم چشامم نمیبینه دیگع خیلی بده واقعاخدا به سر هیچکسی نیاره مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2974 خیلی بده واقعاخدا به سر هیچکسی نیاره اره حالت تهوع دارم شدید شدم پوست استخوون همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
دی_تریپتامین عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 237 اره حالت تهوع دارم شدید شدم پوست استخوون وقتی سردرد میگیری حالت تهوع داری؟نور لامپ و سروصدا اذیتت میکنه؟ مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.
مامانل عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 13823 خیلی استرس رومه آروم نمیشم نشین به گذشته فکر کنراهی به آینده باز کنآدم خیلی به خودش فشار بیارهدیر از جون مريض میشه میوفته گوشه خونه کسی دادش نمیرسهفکر خودت باش کم کم راههای جدید پیدا کن و زندگی جدید و شادی بساز
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2974 وقتی سردرد میگیری حالت تهوع داری؟نور لامپ و سروصدا اذیتت میکنه؟ اره خیلیییی همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2974 نشین به گذشته فکر کنراهی به آینده باز کنآدم خیلی به خودش فشار بیارهدیر از جون مريض میشه میوفته گوش ... سعی میکنم فعلا نتونستم موفق شم همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
دی_تریپتامین عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 237 اره خیلیییی پس تو هم مثل من میگرنی هستی😂😑 مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.