اگه یه نفر بهتون توهین کنه و از شما چندسال کوچیکتر باشه احترامتون نگه نداره فحش بده گستاخی کنه پررو و وقیح باشه ولی متاسفانه یه شخصی از خانوادتون باشه ک نتونین هیچ جوره باهاش قطع رابطه کنین اخلاقم یه جوریه نمیتونم مثل خودش رفتار کنم شما باشین چیکار میکنین؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
اخه اطرافیان توقع دارن من تحویلش بگیرم بازم هربار ک بی احترامی میکنه میگن اون بچگی کرده تو بزرگی کن ...
ب اطرافیان ربطی نداره
کلا با آدم بیشعور و بی ادب باید عین خودش رفتار کرد
حالا تو میگی نمیشه خب باش
بی محلی ک میشه
نادیده گرفتنش ک میشه
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
درسته راست میگی حرفت حقه تا ابد ❤️ممنونم ک لطف دادی نظر دادی لیلی جون😘😘
عزیزدل منی
کاری نکردم ک فداتشم
🫂🥰💞🕊️
قربونت عزیزم جدی میگم وقتی یکی اینطوری هر چی بیشتر باهاش بحث کنی خودت بیشتر اذیتی این آدم ها حتا ارز ...
ممنونم بابت حرفات راستش این ادم خواهرشوهرمه و ما همه باهم فعلا مجبوریم توی یه خونه زندگی میکنیم یعنی همش مدام همدیگرو میبینیم تا انشالله شوهرم بتونه پول جور کنه بریم یکجایی جدا از خانوادش زندگی کنیم مادرشوهرم خیییلی کاری بهم نداره ولی خواهرشوهرم خیییییلی اذیتم میکنه واقعا پررو و بی ادبه بزرگتری و کوچکتری حالیش نیست منم خودم پدرومادرم فوت کرده کسی ندارم ک برم فعلا اینجا نباشم تا جابجا بشیم نمیدونم چیکار کنم گیر کردم بخدا