2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

71 بازدید | 13 پست

اگه یه نفر بهتون توهین کنه و از شما چندسال کوچیکتر باشه احترامتون نگه نداره فحش بده گستاخی کنه پررو و وقیح باشه ولی متاسفانه یه شخصی از خانوادتون باشه ک نتونین هیچ جوره باهاش قطع رابطه کنین اخلاقم یه جوریه نمیتونم مثل خودش رفتار کنم شما باشین چیکار میکنین؟؟؟

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

رک میگفتم که بهتر احترام تو نگه داری و این رفتار برای کسی با این سن دور از ذهن بعدم میگفتم اگر یهو ...

اینم گفتم ولی فایده نداره پرروتر از این حرفاس راحت بی احترامی میکنه من طاقت بی احترامی ندارم همش حرص میخورم خودخوری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااین اوصاف فقط بی محلی کردن میمونه دیگه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بااین اوصاف فقط بی محلی کردن میمونه دیگه

اخه اطرافیان توقع دارن من تحویلش بگیرم بازم هربار ک بی احترامی میکنه میگن اون بچگی کرده تو بزرگی کن تو ببخش میگم اخه بزرگی یه بار دوبار چندبار

اخه اطرافیان توقع دارن من تحویلش بگیرم بازم هربار ک بی احترامی میکنه میگن اون بچگی کرده تو بزرگی کن ...

ب اطرافیان ربطی نداره

کلا با آدم بیشعور و بی ادب باید عین خودش رفتار کرد

حالا تو میگی نمیشه خب باش

بی محلی ک میشه

نادیده گرفتنش ک میشه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

ب اطرافیان ربطی ندارهکلا با آدم بیشعور و بی ادب باید عین خودش رفتار کردحالا تو میگی نمیشه خب باش بی ...

درسته راست میگی حرفت حقه تا ابد ❤️

ممنونم ک لطف کردی نظر دادی لیلی جون😘😘

درسته راست میگی حرفت حقه تا ابد ❤️ممنونم ک لطف دادی نظر دادی لیلی جون😘😘

عزیزدل منی

کاری نکردم ک فداتشم

🫂🥰💞🕊️

اخه اطرافیان توقع دارن من تحویلش بگیرم بازم هربار ک بی احترامی میکنه میگن اون بچگی کرده تو بزرگی کن ...

تنها راه دیگه بی محلی کردن

و اینم بدون که کسی که اینطوری بی احترامی میکنه از درون تهی و کمبود داره

کلا سعی کن زیاد به دیدن ش هم نری

تنها راه دیگه بی محلی کردن و اینم بدون که کسی که اینطوری بی احترامی میکنه از درون تهی و کمبود داره ک ...

دقیقا خیییییلی عقده و کمبود داره کلا مریضه هیچکس از دستش راضی نیست

همیشه میگم درخت پر بار تر افتاده تر کسی که واقعا از درون همه چیز داره و ارزشمند خودشو میدونه هیچوقت ...

دقیقا حرفت حقه یه قطره از فهم و درک و شعور شما رو این ادم داشت

دقیقا حرفت حقه یه قطره از فهم و درک و شعور شما رو این ادم داشت

قربونت عزیزم

جدی میگم وقتی یکی اینطوری هر چی بیشتر باهاش بحث کنی خودت بیشتر اذیتی

این آدم ها حتا ارزش فکر کردن هم ندارن

مهم ترین چیز اینه که خودت از درون بدونی که چقدر ارزشمندی انوقته که حرف هیچکسی تاثیری روت نمیذاره

قربونت عزیزم جدی میگم وقتی یکی اینطوری هر چی بیشتر باهاش بحث کنی خودت بیشتر اذیتی این آدم ها حتا ارز ...

ممنونم بابت حرفات راستش این ادم خواهرشوهرمه و ما همه باهم فعلا مجبوریم توی یه خونه زندگی میکنیم یعنی همش مدام همدیگرو میبینیم تا انشالله شوهرم بتونه پول جور کنه بریم یکجایی جدا از خانوادش زندگی کنیم مادرشوهرم خیییلی کاری بهم نداره ولی خواهرشوهرم خیییییلی اذیتم میکنه واقعا پررو و بی ادبه بزرگتری و کوچکتری حالیش نیست منم خودم پدرومادرم فوت کرده کسی ندارم ک برم فعلا اینجا نباشم تا جابجا بشیم نمیدونم چیکار کنم گیر کردم بخدا