2821
2789
عنوان

زبان انگلیسی

86 بازدید | 12 پست

کی خوداموز یادگرفته؟ راحت میتونید مکالمه کنید؟

فیلم سریال زبان اصلی ببینید کامل متوجه بشید؟

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

من خودآموز یاد گرفتم

مکالمه میکنم، رفیق خارجی دارم زیاد

فیلمم میبینم، اخبار یکم سخته برام اونم باید بیشتر تمرین کنم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودآموز یاد گرفتممکالمه میکنم، رفیق خارجی دارم زیادفیلمم میبینم، اخبار یکم سخته برام اونم باید بی ...

اصلا کلاس نرفتی؟؟

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
من خودآموز یاد گرفتمهنوزم یاد میگیرممکالمه و لیسینینگ ام قویه

یعنی در اینده ازمون میتونی شرکت کنی ؟!

چطوری میخوندی ؟

قبلا کتاب میگرفتم، کتابای مبتدی، بعد رفتم سمت منابع قوی تر مثل آمرکین انگلیش که ساختار زبان و گرامریم تقویت شه

الان متدم اینجوریه که یه تیکه از یه فیلم، یا اخبار بی بی سی(ویدیوی تمرین زبانه، به صورت اخبار) میبینم، کلمات جدیدش رو مینویسم، چند دفعه گوش میدم و کلماتش تکرار میکنم و میرم جلوی آئینه کل سناریوی اون فیلم و چیزایی که یاد گرفتم برای خودم تعریف میکنم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اصلا کلاس نرفتی؟؟

نه، من هر مهارتی دارم خودآموز یاد گرفتم، ورزش رزمی تنها کلاسیه ک رفتم

حتی دانشگاهم سر کلاس نمیرم، پیام نوریم، خودم میخونم فقط میرم ازمون میدم و تمام

استارتر منم درگیر یادگیری زبانم میای هر روز با هم ساعت مطالعه شیر کنیم ؟

آره حتما

نه، من هر مهارتی دارم خودآموز یاد گرفتم، ورزش رزمی تنها کلاسیه ک رفتمحتی دانشگاهم سر کلاس نمیرم، پیا ...

عالیه😍 موفق باشی