2821
2789
عنوان

کلاهبرداری

132 بازدید | 17 پست

از دیوار یه گوشی سفارش دادم پول واریز کردم گفت فردا ارسال میکنم بعد فردا گفت ارسال کردم کد رهگیری برات میاد که برام نیومد الان چند روز میگذره هنوز کد برام نیومده زنگ میزنم به شمارش یا جواب نمیده یا هم خاموشه پیام میدم جواب نمیده زنگ زدم پشتیبانی دیوار میگه فردا صبح زنگ بزن چیکار کنم ؟دیوار کاری میکنه یعنی ؟

این کاربری دست دونفره. و هیچ کدوم از این تاپیک ها برای من نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید شکایت ثبت کنید علیهش

هر چه زودتر بهتر

چرا پرداخت امن نزدید؟

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

شنبه برین دفاترقضایی دادخواست مطالبه وجه تون کنید رسیدهاتون هم ببرین کاربر دفاترقضایی اسکن دادخواست تون کنه اول حقوقی دادخواست تون مطالبه کنین حواستون باشه حقوقی ک سریع تکلیف روشن بشه پول تون بگیرین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

باید شکایت ثبت کنید علیهشهر چه زودتر بهتر چرا پرداخت امن نزدید؟

نمیدونستم میشه ،چجوزی شکایت کنم

شنبه برین دفاترقضایی دادخواست مطالبه وجه تون کنید رسیدهاتون هم ببرین کاربر دفاترقضایی اسکن دادخواست ...

حوصله ندارم برم دیوار کاری نمیکنه یعنی ؟ اگه دیوار کاری نکرد ول میکنم دیگه

نمیدونستم میشه ،چجوزی شکایت کنم

باید دفتر قضایی برید

خواستم توضیح بدم دیدم کاربر پایینی لطف کرده براتون توضیح داده کامل

اگه کلاه بردار نبود جواب پیامک و زنگتون رو میداد

دیوار هم هیچ وقت پشتيباني اش پیگیری نمیکنه

خودتون باید دنبالش باشین

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

حوصله ندارم برم دیوار کاری نمیکنه یعنی ؟ اگه دیوار کاری نکرد ول میکنم دیگه

به دیوار ربطی نداره شما میرین دفاترقضایی دادخواست میدین ،مگه شماره تلفن و حساب کسی که واریز کردین ندارین?کلا هم نیم ساعت وقت تون نمیگیره دادخواست زدنش ،شنبه برین ،اره فایده نداره چی پولتون میگیرین و جد آبادش درمیاد ک دیگ سرکسی کلاه نزاره

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

به دیوار ربطی نداره شما میرین دفاترقضایی دادخواست میدین ،مگه شماره تلفن و حساب کسی که واریز کردین ند ...

میدونین میگم گناه داره شاید نیاز. داشته مجبور شده خیلی آدم محترمی بود ولی خب از یه طرفم دزدی کار خوبی نیست

میدونین میگم گناه داره شاید نیاز. داشته مجبور شده خیلی آدم محترمی بود ولی خب از یه طرفم دزدی کار خوب ...

این اشتباهات از فکرتون دربیارین ادم خوب هیچ وقت دزدی نمیکنه سر کسی کلاه نمیزاره ،شما خوب بودن تون با اقدام دادگاهی انجام برسون ک دیگه سر یکی دیگه کلاه نزاره،چندسالتون؟

این اشتباهات از فکرتون دربیارین ادم خوب هیچ وقت دزدی نمیکنه سر کسی کلاه نمیزاره ،شما خوب بودن تون با ...

۲۰

۲۰

اینجور ک داشتین میگفتین فکر کردم خیلی کم سن سال باشین ۱۳ و ۱۴ سالتون ،درگیر دانشگاه نیستین؟

اینجور ک داشتین میگفتین فکر کردم خیلی کم سن سال باشین ۱۳ و ۱۴ سالتون ،درگیر دانشگاه نیستین؟

اره پشت کنکوریم