2777
2789
عنوان

خیانت خاص

186 بازدید | 14 پست

امشب با پسری دیت بودم تو ماشین داشت تاکید میکرد چقدر رو خیانت حساسه و هیچی به جز خیانت براش مهم نیست انقدرررر تاکید میکرد که میکوبید روی فرمون میگفت خیلییی حساسم رو خیانت یدفه همون لحظه یه خانوم حمله کرد بهمون از ماشین کشیدمون بیرون زد تو گوش پسره گفت پس واسه همین دختره س که دو سه روزه دیگه جواب منو نمیدی خائن و دعوا و ادامه شو دیگه اگه خواستین بگم..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم دقیقا یک دست رفتم پسره خودشو کشت و میگفت آدمای خائن خیلی عوضی و فلانن بعد که رفت بیرون ی دقیقه از ماشینش گپشیشو از حالت پرواز در اوردم دیدم چهل تا دختر همزمان پیام دادن😂😂

وای منم دقیقا یک دست رفتم پسره خودشو کشت و میگفت آدمای خائن خیلی عوضی و فلانن بعد که رفت بیرون ی دقی ...

این اصلا ینی خودشم دیگه باورش نمیشد ینی قشنگ لال شد دیگه.. خانومه م دو تا محکم زد تو گوشش دمش گرممم

ول کن پسره لاشی رو ......حیف جوونیتون که هدر میشه با اینا

آره بابا ولش کردم. فقط میدونی اعتماد دیگه برام خیلی سخت شده.. خانومه برگشت بهم گفت ببین اینا همینن یکی بیاد بهتر باشه زنشونم ول میکنن. ینی این حرف راسته؟ واقعا همه ی مردا همینن؟ از موقع دارم گریه میکنم. اگه اینجوریه اصلا چرا ازدواج کنیم

آره بابا ولش کردم. فقط میدونی اعتماد دیگه برام خیلی سخت شده.. خانومه برگشت بهم گفت ببین اینا همینن ی ...

مردای الان یا معتادن یا بیکار بیپول یا بد دل یا هرزه......یه تعداد خوبم هس ک گیر ماهانمیاد.....تو چرا گریه کنی خداروشکر که زود شناختی

مردای الان یا معتادن یا بیکار بیپول یا بد دل یا هرزه......یه تعداد خوبم هس ک گیر ماهانمیاد.....تو چر ...

آره اما دلم واسه زنه سوخت هرچند اون همش به منم فحش ناموسی میداد اما من بهش حق میدم چون خیلی بهم ریخت و من سعی کردم نشونش بدم طرفدار اونم آخر سر که گفتم براتون خیلی ناراحتم گفت شمام اینو ببین یاد بگیر این مردا اینجوری ان تا یکی بهتر بیاد اون یکیو ول میکنن. منم از این حرفش ناراحتم میگم نکنه واقعیت داره و همه ی مردا اینجوری ان

عزیزم تاپیک های کاربر شادلی_جونی رو بخون

پزشک هست شوهر خوب داره سه سال هست با همکار مجردش داره خیانت میکنه اونم هر روز بعد کار میرن رابطه جنسی دارن چون همکارش تو هر رابطه چند بار ارضاش میکنه

راستش من که شاخم دراومد چقدر راحت خیانت میکنه اونم سه سال و هر روز ... آدم با شوهرش اینقدر رابطه نداره که این خانوم با دوست پسرش داره

همکارش هم مدام اصرار میکنه طلاق بگیره با هم ازدواج کنن

2790
2778
2791
2779
2792