2777
2789
عنوان

محیط نی نی سایت

118 بازدید | 13 پست

چرا انقدر محیط نی نی سایت با جامعه فرق داره شما هم همینو جس میکنید؟ آدم یه تاپیک هایی رو میبینه فکر میکنه ۲۰ سال پیشه پس آدم هایی که اطرافمونن از ما اپن مایند ترن همه چیزو تجربه کردن کجان

مرد چیه که کوتوله اش چی باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینجا همه نقاباشونو برمیدارن چون ترس از قضاوت شدن توسط آشناهاشونو ندارن

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

چون فقط از شهر شما نیستیم از شهر سنتی هستیم

من تو شهرهای کوچیک و سنتی هم زندگی کردم اتفاقا حس میکنم اونجا نسل جوون آزادی بیشتری رو مطالبه میکنن

چون اینجا از هر قشر و فرهنگی هر کسی که یه گوشی دستشه با یه خط و نت، عضوه

که خب اکثرا هم (مخصوصا سال های اخیر) آدمایی هستن که دغدغه و کار و مسئولیت خاصی ندارن و اینجا تنها سنگرشونه

نمونه اش آقایون سایت، شما فکر می کنی یه پسر ورزشکار با بادی و سیکس پگ و ... با شرایط درسی و شغلی و مالی خوب وقت می کنه بیاد اینجا عضو بشه و بین خانما بپلکه؟! مسلما نه!

انقدر اون تو حقیقی سرش گرم و مشغوله و دور و برش هستن که نیازی به اینجا نداشته باشه که بیاد با حرف زدن تو چت با زنی که اصلا ندیده و نمی بینه ارضا بشه!

آدمایی که اینجا باهاشون همصحبت میشیم (می دونم که به معدود افراد محترم و فرهیخته برنمی خوره و حرفو مسلما صاحبش برمی داره پس نیازی به عذرخواهی نیست) اگه بیرون ببینیم شون احتمال داره حتی در حد خودمون نبینیم که جواب سلام شون رو بدیم اگه نگاهشون کنیم

والا اینجا میگی پارتنر دارم اختلاف سنی زیاد داریم یه جوری براشون عجیبه و یه جوری بی احترامی میکنن ان ...

میگم که با جامعه از زمین تا آسمون فرق میکنه

میگم که با جامعه از زمین تا آسمون فرق میکنه

اینجا هرکی فهمید من با کسی که باهاش تو رابطه هستم عرب هستش یه جوری جنایی کردن قضیه رو که نگو حالا هی بگو ما قصدمون جدیه و طرف اصلا میگه تا بعد ازدواج کاری نمیکنیم ادم حسابیه نمیدونم ذهنشون چی میگذره بازم حرف خودشون میزنن ادم پشیمون میکنن از گفتنش، زیاد اهمیت نده عزیزم بیخیال

اینجا هرکی فهمید من با کسی که باهاش تو رابطه هستم عرب هستش یه جوری جنایی کردن قضیه رو که نگو حالا هی ...

اخه من بچه تر که بودم (۱۵،۱۶)با اینکه برام مناسب نبود میومد نی نی سایت گاهی اونموقع با اینکه تاپیک های مادرشوهر وجود داشت ولی تاپیک های مفید خیلی بیشتر بود مثلا کلی تاپیک درمورد ورزش بود یا خانوما میومدن تجربه های مفیدشون رو مینوشتن و چقدر واقعا کمک کننده بود