2777
2789
عنوان

دکتر رید تو فیسم💩😭

682 بازدید | 41 پست

یه ماهه عمل کردم خیلییییییییییییی زشت شدم نیمه فانتزیه خدایا دیگه هم نمیخوام پول مفت بدم بزنن یه مدل دیگه زشتش کنن میگن تا یکسال تغییر میکنه یعنی ممکنه بیاد پایین؟

اگه صورتم کوچیک بود شاید بهم میومد اما این اصن نمیاد خیلی سریالاست دیگه قیافم اون نمک رو نداره شبیه اوسکلا شدم

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا عکسشو بذار کنجکاوشدم

ببین تو یکی از تاپیکام زدم دکتر ریده تو دماغم بازدیداش زیاده صفحه دو و سه عکس هست الان تایید نمیکنن بذارم

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

یه ماه زوده آره بابا میاد پایین زندایی شوهرم عمل کرده بود تا دو سه ماه مغزش از سوراخ دماغش دیده میشد الان عالی شده

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.