2777
2789
عنوان

سونو آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست
برا من روز اول 17هفته نوشته نمیدونم چرا،دوست دارم18هفته برم

فک نکنم ایرادی داشته باشه 18 بری. منم الان 18 هستم تازه میخام برم

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
خب عزیزم همون چن سال پیش بچه بدنیا میومد و بیمارم بود. الان این سونوها از تولد چنین بچه ای جلوگیری ...

من از اول بارداریم هر دوهفته داره میفرستم سونوگرافی وازمایش دیگه واقعا شورشو در اوردن بعضی دکترا

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اول بارداریم هر دوهفته داره میفرستم سونوگرافی وازمایش دیگه واقعا شورشو در اوردن بعضی دکترا

هر دو هفته؟؟؟؟؟چخبره. من یه غربال رفتم الانم سونو انومالی.

البته دکترم خودش تو مطبش سونو داره هر سری سریع اول سونوم میکنه خودش. دیگه بیرون نمیرم

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.

ای وای چرا سونو زیادیشم خوی نیست

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

خدا نکشتت من خودم خیلی درست حسابی بودم یادم انداختی منم میترسم پنج شنبه سونو دارم ؛ بیشتر تو این فکرم بهم بگه دختره 😟 منتظر دخترم 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

من همه ی سیسمونی رو خریوم چون ۲ تا دکتر بهم گفتن پسر ولی حالا دارم فکر میکنم اگه یهو دختر باشه چی؟ آخه من خودم تا به دنیا بیام دکتر میگفت پسره ولی دخمل از کار درومدم😂 قدمش به روی دو چشمم فرقی نداره برام ولی فکر سیسمونیشم