2789
عنوان

توده رکتوم

127 بازدید | 10 پست

دوستان برادرم توی کونسکوپی وeus نشون داده شد توده ۱۰mm رکتوم داره که دکتری که eusانجام داده گفته خوش خیم ولی بزرگ دکتر کونسکوپی انجام داده گفته برو جراح اون تسخیص میده اول شیمی درمانی بعد جراحی یا برعکس ولی اون دکتر گفته خوش خیم

هنوز جراح نوبت نداده داریم سکته میکنیم از ترس ونگرانی خانوادمون ریختخ بهم تو روخدا هرچی مبدونید بگین

خوب جواب پاتولوژی مگه اومده؟

هنوز جراحی نکرده فقط نمونه برداری بود که دکتری که با دستگاه eus دستگاه پیشرفته قرار بود چککنه گفت این جکا برام مهم نیست خودم بابد چک کنم خودش گفت خوس خیم ولی دکتر اولی گفت باید بره پیش جراح تا اول شیمی یا جراحی یا جراحی بعد شیمی اگه خوش خیم چرا باید شیمی بشه اصلا گیج شدیم تو حرفا دکترا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هنوز جراحی نکرده فقط نمونه برداری بود که دکتری که با دستگاه eus دستگاه پیشرفته قرار بود چککنه گفت ای ...

خوب اون نمونه رو که برداشته دادند ازمایشگاه و با توجه به جواب اون خوش خیم با بدخیم بودن معلوم میشه. دکتر جراح علم و غیب نداره که

بااجازه اسی

بچه ها من فردا اگه خدا بخواد یه نذری کردم برم مصلی و چهل تا زیارت عاشورا به نیت کسایی که میخوان ازدواج کنن یا بچه دار بشن بخونم الان ده نفر دیگع مونده تا چهل نفر تکمیل میشه هرکی خواست اسمشو بده برای ازدواج منم یه صلوات بفرستین ممنون🤍✨

تا جایی که من می دونم اول نمونه برداری می کنن بعد می دن پاتولوژی اونجا نوع توده معلوم می شه الان که ...

نمونه برداری کرد دکتر خب بعد گفت بعد نمونخ ببرین دکتر دیگا که دستگاخ دیگه هست یه نمونخ کونسکوپی انجام بدا اون روز کا نمونخ بردیم دکتر گفت مشکوک باید چک بشه با این دستگاه تا دوروز بعد نوبتش شد با اون دستگاه این دکتر چک کرد گفت خوش خیم ولی دکتر دیگه که نامه بردیم چیز دیگه گفت

نمونه برداری کرد دکتر خب بعد گفت بعد نمونخ ببرین دکتر دیگا که دستگاخ دیگه هست یه نمونخ کونسکوپی انجا ...

نمونه رو بردین پاتولوژی اونجا توی یک گزارش می نویسه مشخصان توده و اینکه خوش خیم یا بد خیم او اصله تشخیصه دکتر بر اساس اون نتیجه گیری می کنه چیز سلیقه ای نیست یکی بگه خوبه یکی بگه بد

نمونه برداری کرد دکتر خب بعد گفت بعد نمونخ ببرین دکتر دیگا که دستگاخ دیگه هست یه نمونخ کونسکوپی انجا ...

نگران نباش اگر بد بود همون اول هم مشخص میشد خواهر منم پارسال یک توده در سینه اش داشت نمونه برداشتیم گفتند مشکوک و دوباره لام رو به ازمایشگاه دیگه دادیم گفتند سلول غیرطبیعی هست ولی بدخیم نبود