2821
2789
عنوان

شوهرسابق

460 بازدید | 36 پست

شوهرسابقمو میگم یه ماهه زن گرفته و داره براون تلاششومیکنه حسابی بهش محبت میکنه دلم خیلی گرفته

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا شوهر سابق من زن گرفت من ب هیچ جام نبود ، تهشم جدا شد گفت من زن اولمو میخواااام🤣

بی خیال بابا اون اگ خوب بود ک جدا نمیشدی

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

عجب

سخته

بنظرم رها کن

بچسب به زندگی خودت

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

ناراحت نباش بابتش اولا که اولش ثانیاً اگر هم همیشه اینجوری باشه بگو خداروشکر یکی رو پیدا کرده واسه اون خوبه دست از سر تو بر داشته

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

باور کن در ظاهره

سرکارنمیرفت دست بزن خیانت بیمسئولیت ولی حالاتغییرکرده زمانیک باهاش زیری سقف بودم دیگه زودمیخاس بیادخونه10شب بودش

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
همش از بچم میپرسه مامانت راجع ب زنم چی میگه.

😐😐😐😐😐

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

حفظ ظاهر میکنه سخت نگیر حساس نشو بهش فکر نکن خودتو داغون نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

به بچت بگو بره بگه مامان داره با ی مرد خوشگل پولدار ازدواج میکنه تا حرصش در بیاد

خب جونم براتون بگه که امروز من از سایت میرم براااااای همیشه دیگ حتی به عنوان خواننده خاموش هم اینجا نیستم 🌹🌸من یه دخترم که از خودم متنفرم ❤️ااز کاربرای سایت خیلی زخم زبون خوردم امیدوارم روزی توی شرایط من قرار بگیرن تا کسی رو قضاوت نکنن🌸قاضی فقط خداست🙂🙃از مردای خاله زنک سایت بگم ک واویلاااااااا بماند به یادگار از پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405🤍 دم رفتن ی چیزی بگم بترسونمتون صد سال دیگ نی نی سایت پر میشه از اکانت هایی که صاحب هاشون فوت شدن🙀😱یه چیزی هم بگم ب اونایی که همش پزشکی پزشکی میکنن پزشک ها هم ادمن مثل شما هر شغلی در جایگاه خودش محترمه و نه از شغلی بالاتره و نه پایین تره اگه بخوایم بالاتر پایین تر کنیم دست بالا دست زیاده کسایی که پزشک هستین حرف اصلیم با شماهاست به کسی بی احترامی نکنین آسمون پاره نشده شما بیوفتین زمین خیلی از شماها بهترم هست البته پزشک مهربونم و خوووبم زیاد دیدم 🤍😍😍😍🌸وشاید یکسریا حس کنن من حسادت کردم و واقعا برام مهم نیست چی فک میکنید خب دیگ خیلی حرف زدم🌸😂خدا نگهدارتون 😁🌹🌹