2821
2789
آره دیگه مال منم ازون شب به بعد اجازه میگیره بخوابه یا نه😂😂😂😂

اره برا منم تا الان اجازه میگرفت امشب خواب موند😂🥺

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد ط چـ بودی کـ تو را دیدم و دیوانه شدم🫀🦋902

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره برا منم تا الان اجازه میگرفت امشب خواب موند😂🥺

خوبه دیگه😂😂

حتما خسته بوده

ولی نفسم اگه چند ساله دیگه دخترمون ازم پرسید که چجوری عاشق بابام شدی از قشنگی چشماتو لبخند زیبات که برای من بود بهش میگم چشم قشنگم💙😍

اولین بارشه😐🥺

🦧💔 دور از باوره

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

باشه سیسی... ولی تو باور نکن .

میدونی این گوشیش هر ده دیقه صفحش خاموش میشه بعد من تو اون ده دیقه بهش پیام دادام ببینم واقعا خوابه یانه بعد درجا تیک خورد فهمیدم واقعا خوابیده🥺

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد ط چـ بودی کـ تو را دیدم و دیوانه شدم🫀🦋902

هههههییییهوووهییییووووومن پارتنرتم خوابم نبرد میخواستم ببینم میای نی نی سایت دربارم تاپیک بزنی یا نه ...

البته عزیزم قصدم شوخی بود

من کاربر دختر هستم😂😅

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

2790
2823
2791
2779
2792