2821
2789
خو به من نگفت منم فک کردم حتما از تخت افتاده مرده دیگه😂😂

علیعلیعی😂😂از تخت بیفته میمیره🤣🤣🤣

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد ط چـ بودی کـ تو را دیدم و دیوانه شدم🫀🦋902

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علیعلیعی😂😂از تخت بیفته میمیره🤣🤣🤣

من یکم حساسما😂😂😂

ولی نفسم اگه چند ساله دیگه دخترمون ازم پرسید که چجوری عاشق بابام شدی از قشنگی چشماتو لبخند زیبات که برای من بود بهش میگم چشم قشنگم💙😍

چچی کار میکنی در این مواقع؟ 🤣🤣

گریه و بغض شدیدددددد😂😂😂😂

ولی نفسم اگه چند ساله دیگه دخترمون ازم پرسید که چجوری عاشق بابام شدی از قشنگی چشماتو لبخند زیبات که برای من بود بهش میگم چشم قشنگم💙😍

یاد اون کلیپه افتادم ک همین میرسه خونه یهو بیهوش میشه و میوفته زمین میگ خوابم برد🤣🤣

😂😂ندیدم

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد ط چـ بودی کـ تو را دیدم و دیوانه شدم🫀🦋902

ووووویییی 😂😂🥺

بخدااااا داشتم سکته میکردم اصلا باید حالمو میدیدی فقطططط😂😂😂

بخدااااا داشتم سکته میکردم اصلا باید حالمو میدیدی فقطططط😂😂😂

ب من خبر داد وگرنه منم اینجوری بودم😂😂😂گفت خوابم میاد بنده خدا

ب من خبر داد وگرنه منم اینجوری بودم😂😂😂گفت خوابم میاد بنده خدا

آره دیگه مال منم ازون شب به بعد اجازه میگیره بخوابه یا نه😂😂😂😂

باشه سیسی... ولی تو باور نکنicon .

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.