2777
2789
عنوان

دخترا 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 70 پست
عه خوابی؟نخوااااااب😂بابا گناه داره لابد خسته بوده😂( حالا انگار خودم اینو درک میکنم)دعباااش نکن برا ...

اره بنده خدا از ساعت شیش تا 5 سرکاره🥺😂

باشه ولی میگم چرا خوابت برد😂

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خواب میمونی😂

وای خیلی بده از خستگیه حالا تو قسم به هرکی بخوری هیچکی باور نمیکنه😂🥲

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

ایمر از یه تایمی به بعد دیگه تو خواب جواب میده بچم گیجه گیج میشه😭🤣

برا توعم میخوابه😂😂

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

وایییی برا منم پیش اومده بعد من داشتم سکته میکردم که این چش شد یهو😂😂

بنده خدا بهم گفت خوابش میاد😂😂

وای خیلی بده از خستگیه حالا تو قسم به هرکی بخوری هیچکی باور نمیکنه😂🥲

اره خب 😂😂

نه قبل اینکه خوابش ببره میره😂

خوبه اینجوری😂😂

2791
2779
2792