ثری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1269 عنوان کمک میخوام😣😣😣 152 بازدید | 11 پست دوستان کسی برای من فیل تر خوب میفرسته خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍 1397/03/05 | 13:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوقُلو عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 1814 فیلترر شکن من خودش فیلترر شده😐😕واسه منم بفرستین اگه تونستین😂😂 خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
sheydww عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 380 توربو من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
ثری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1269 توربو اون چیه خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
sheydww عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 380 اون چیه فیلتر شکنه ! خیلی عالیه من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
ثری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1269 فیلتر شکنه ! خیلی عالیه اسم هر فیل تر شکن رو میزنم ن از بازار میشه دانلود کرد ن گوگل داری برای من بفرستی خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
sheydww عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 380 اسم هر فیل تر شکن رو میزنم ن از بازار میشه دانلود کرد ن گوگل داری برای من بفرستی چجوری بلد نیستم من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
ثری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1269 چجوری بلد نیستم منم تازه عضو شدم بلد نیستم ولی درخواست دوستی دادم از اونجا بهم پیام بزن اونجا ببین چطوری میتونی بفرستی فدات تلاشتو بکن خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
sheydww عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 380 منم تازه عضو شدم بلد نیستم ولی درخواست دوستی دادم از اونجا بهم پیام بزن اونجا ببین چطوری میتونی بفرس ... باشه عزیزم من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
ثری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1269 باشه عزیزم خیلی ممنونم منتظرم خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
sheydww عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 380 خیلی ممنونم منتظرم عزیزم اینجا فک نکنم بشه چیزی فرستاد یا من بلد نیستم . اگه برای تل گرام میخوای هاتگرام ضد فیلتره میتونی از اون استفاده کنی یا اگه میخوای ایدی تلت رو بده اونجا بفرستم واست من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
ثری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1269 عزیزم اینجا فک نکنم بشه چیزی فرستاد یا من بلد نیستم . اگه برای تل گرام میخوای هاتگرام ضد فیلت ... خیلی ممنونم یافتم خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍