2821
2789
عنوان

کمکککک دو

146 بازدید | 3 پست

من اخر نفهمیدم چیکار کنم بخدا من کلا با یه نفر تو زندگیم دوست بودم اونم فکر میکردم تا ابد با هم میمونیم بعد یکسال احساسی تصمیم گرفتم باهاش رابطه داشتم بعدش اینقدر پشیمون شدم گریه کردم که دیگه کار از کار گذشته الانم نمیخوام فرصت های دیگه رو بخاطر یک اشتباه ک دیگه تکرار نشد از دست بدم و فکر کنن ادم بدیم و با صد نفر بودم بعدشم با این فرد من حد و مرزام رو روشن کردم و گفتم تا قبل ازدواج نمیخوام رابطه داشته باشیم

اینم بگم تو رابطه قبلیم خونریزی نداشتم

اگه رابطه کامل با اون شخص داشتی. یه معاینه برو، بری معاینه بکنی عیب نیست.یه دکترزنان هست میری.بخاطر رابطه ات سرزنش نمیکنم شمارو چون بهرحال بقول خودت احساس واینا. ماهم هرکدوم احساس داریم وبا احساس وعلاقه به شخصی ممکنه هرکدوم یه مدل اشتباهی کنیم.

امااینکه با این شخص جدید هستی وبهش بگی راجع به گذشته ات یانه. بهترین راه حل این هست که بایک مشاور صحبت کنی.اینجا یکی میگه بگو بهشیکی میگه بهش نگو.

بایک مشاور صحبت کن تا بهترین راهنمایی کنه ازت.

توی همین شبهای عزیز رمضان ان شاالله خداخودش کمکت کنه ومشکلت حل بشه. خودش گفته ازرگ گردن نزدیکتره خودش گفته تواناست داناست و..........به خودش توکل کن.توکل کنندگان وتوبه کنندگان رودوست داره خدا.

برخودش توکل کن وبایک مشاوره بحرف.اماقبل مشاوره با خدا حرف بزن.خوب گوش میکنه💙

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.