2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانم

60 بازدید | 11 پست

و گفتن باید رژیم رعایت بکنی و من رعایت کردم ولی دیگه خسته شدم از اینکه کلا پیتزا چیبس و پفک و کاکائو نوشابه دلستر کلا هر چی نخورم، پس کردمشون ماهی یک بار یعنی ماهی یه بار فوقش دوبار بخورم همشنو تو یک ماه به نظرتون مشکلی داره؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین عشقم منم تنبلی تخمدان دارم رژیم خیلی سخته خدایی

ولی بهم گفتن باید ۶ ماه کامل اصلا نخورییییییی

تا هورمونات بالانس بشه

بعدش میتونی ماهی یه بار حتی دوبار بخوری

💜Army. For ever💜✌️
ببین عشقم منم تنبلی تخمدان دارم رژیم خیلی سخته خداییولی بهم گفتن باید ۶ ماه کامل اصلا نخورییییییی تا ...

منم سه ماهی هست رعایت کردم کلا نخوردم ولی فک کنم کاملا ربطی به خوراک فقط نداشته باشه چون من خوراکو فقط رعایت کردم و اصلا نشدم نمیدونم چرا واقعا

منم سه ماهی هست رعایت کردم کلا نخوردم ولی فک کنم کاملا ربطی به خوراک فقط نداشته باشه چون من خوراکو ف ...

من خیلی تحقیق کردم راجب تنبلی تخمدان

رژیم غذایی اولویت سوم هست هست

اولی ورزش هست

دومی خواب قبل ساعت ۱۱ شب و بیداری ساعت ۷ صبح

سومی رژیم غذاییی

💜Army. For ever💜✌️
من خیلی تحقیق کردم راجب تنبلی تخمدان رژیم غذایی اولویت سوم هست هست اولی ورزش هست دومی خواب قبل ساعت ...

سخته خواب واقعا اخه چرا ساعت هفت بیدار بشیم بعدم شدیم چیکار کنیم اصلا ولی خب اون که ساعت 11 و اینا بخوابیم اوکیه

سخته خواب واقعا اخه چرا ساعت هفت بیدار بشیم بعدم شدیم چیکار کنیم اصلا ولی خب اون که ساعت 11 و اینا ب ...

من بیدار شدن اوکیم

خوابیدن برام سخته ، من تازه یازده میام برا استراحت گوشی دستم میگیرم

💜Army. For ever💜✌️