2777
2789
عنوان

فنگ شويي

159 بازدید | 14 پست

شما هم مثل من دلتون نمياد لباسا و وسايلتون رو دوربندازين ؟ ديروز كلي رو خودم كار كردم تا يه خورده از وسايل درب و داغونم رو بندازم بيرون. شما چي؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من متنفرم از انباشتگی دست بندارم کلا خیلی خوبه هیچ چیز اضافی نگه نمیدارم سالی 2 بارم لباسا اضافیم ...

عاااااااالیهههههههههههههههه احتمالا تا وقتی به چیزی نیاز صدرصدی پیدا نکردید نمیخرید 

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست

من دلم نمیاد بندازم بعد یهو میزنه به سرم میرم همشو میریزم دور و این داستان ادامه دارد...

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
من لباسام که سالمن رو میدم مامانم بده یه نیازمند بقیه وسایلم باید ببینم بعدا به کارم میاد یانه حال ...

بله به فنگشویی ربط داره چون باعث ایجاد یک حس جدید یا فضای جدید میشه البته نظر بنده است

میندازم بیرون گلم  هر چی خلوت تر سردرگمی و آشفتگی کمتر به مرور خنزل پنزل ها جایی برای خودمون ...

درسته

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عاااااااالیهههههههههههههههه احتمالا تا وقتی به چیزی نیاز صدرصدی پیدا نکردید نمیخرید 

تو بیشترچیزا نه

مثلا عینک افتابی تا خراب نشه و نترکه نمیخرم. ولی کیف و کفش زیاد میگیرم . ولی ازاون ورم میندازم قبلیا رو . کتابای فنگشویی رو ی مدت میخوندن تاثیر اوناست

تو بیشترچیزا نه مثلا عینک افتابی تا خراب نشه و نترکه نمیخرم. ولی کیف و کفش زیاد میگیرم . ولی ازاون ...

عالیههههه خوب ادم به کیف و کفش و مانتو صددرصد نیاز داره به خصوص اگه خیلی روی اراستگی خودش حساس باشه❤❤❤

[QUOTE=60090038]وای من ب فنگ شویی خیلی اعتقاد دارم  چون من عین فنگ شویی پیش میرم[/ميشه بگي چي ميكني؟

[QUOTE=60090038]وای من ب فنگ شویی خیلی اعتقاد دارم  چون من عین فنگ شویی پیش میرم[/ميشه بگي چي م ...

مثلا زیر تخت خوابمون هیچ وسیله ای نمیذارم تا هوا رد و بدل باشه 

چیزهایی هایی که استفاده نمیکنم با اینکه شاید دلم نیاد بیرون بندازمو میندازم بیرون

آینه میز آرایشیمو طوری گذاشتم که روبه روی تخت خوابمون نباشه

تو رویای واقعی زندگیمی    

فنگ شو چیه

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس