2777
2789
عنوان

راهکار بدین

50 بازدید | 5 پست

من همش خونم ۲۴ساعت شوهرمم میگه همش نمون خونه برو بیرون بگرد بچرخ یابروخونه مادرت یاخونه مادرم یابروبیرون ی چیز بخور کافه ای رستورانی☹️اما من اصلا ادمی نیستم تنها جایی برم مخصوصا کافه رستوران که اصلا هم ازخونه نشستن خستم هم دلم میخاد برم بیرون تنها نمیتونم خیلی معذبم تنهامیرم چیکارکنم

دوست و همسایه پیدا کن با هم برید باشگاه

یا برو باشگاه دوست پیدا کن

کلاسای طراحی و آشپزی و کیک پزی برو اگه علاقه داری

یا خودت اگر خونه ای وقتت رو صرف یه کاری کن

منتظر یه نفر دومی نباش بیاد تو خلوتت و دردسر ساز شه برات !

یاد بگیر از تنهاییت به نحو احسن استفاده کنی

دوست و همسایه پیدا کن با هم برید باشگاه یا برو باشگاه دوست پیدا کن کلاسای طراحی و آشپزی و کیک پزی بر ...

کلا ادم درونگراییم باکسی جورنمیتونم بشم سریع 🫠سه ماه داره میشه اومدم خونم اصلا هیچکسو نمیشناسم اینجا🫠یبارم ندیدمشون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا ادم درونگراییم باکسی جورنمیتونم بشم سریع 🫠سه ماه داره میشه اومدم خونم اصلا هیچکسو نمیشناسم اینج ...

اخی عریزممم

منم درونگرام ولی این با اجتماعی بودن فرق داره

این اصلا مهم نیست که حتما با کسی دوست شی و رفت و آمد کنی

صرفا جهت اینکه از این حال و هوا در بیای گفتم

کتاب خوندن

کلاس رفتن

ورزش کردن

فیلم دیدن

یا به خودت برس

تجربه های جدید برای خودت شروع کن

اینجوری ذوق و انگیزت برای زندگی بالا تر میره ، حال خودت و خونه و شوهرت همیشه خوب میمونه ...

سعی کن از عمرت استفاده ی درست و مفید داشته باشی

تو اول از همه یه دختری ، برای خودت

یه همسری برای شوهرت

و ایشالله یه مادر میشی برای فرزندت

خیلی مهمه که منبع اطلاعاتی مفیدی باشی براشون و در درجه ی اول برای خودت ...

سعی کن یه زن با سواد باشی و از وقتت و تنهاییت با لذت استفاده کنی .

بیشتر از همه ببین دلت چی میخواد و دوست داری چیکار کنی با وقتت

اخی عریزممممنم درونگرام ولی این با اجتماعی بودن فرق داره این اصلا مهم نیست که حتما با کسی دوست شی و ...

افسردگی دارم همش خابم یاجون بلندشدن ندارم روزای اول اومدم خونم حالم خوب بود☹️هی همش مریض شدم الان دیگه کلا هیچکاری نمیتونم بکنم همش خابم الانم بازمریضم

افسردگی دارم همش خابم یاجون بلندشدن ندارم روزای اول اومدم خونم حالم خوب بود☹️هی همش مریض شدم الان دی ...

چرا عزیزم ، علت خاصی داره ناراحتیت ؟!

اگه دلیل داری براش سعی کن اول اون رو برطرف کنی بعد برنامه ریزی برای وقت ازادت کن ...