2777
2789
عنوان

کودک همسری بیاین

169 بازدید | 15 پست

تو آشناهامون یکی دختر ۱۵ سالشو میخواد بده به ی پسر ۳۱ ساله فقط به خاطر پولش دختره خودش دلش نمیخواد خانوادش مجبورش میکنن چقدر دلم میسوزه براش هر چقدر میگیم میگن نه بختش باز شده پسره بزرگه میتونه نگهش داره واقعا متاسفم هی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختره اگه دلش نخواد میگه نه اگر زنش بشه خودشم خواسته

ما که در جریان جزئیات زندگیش نیستیم، شاید واقعا نمیتونه بگه نه، از ترس جان و ...

ضمن اینکه قدرت عمل و تصمیم گیری ادم ۱۵ ساله با انسان بالغ یکی نیست

با واژه ی اجبار آشنایی دارید ؟!!!

با زبون آشنایی داری؟؟؟؟؟؟

بازم میگم اگر کسی توی سک کم ازدواج کنه خودشم مایل بوده

غمگینم.دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست،کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست.

ما که در جریان جزئیات زندگیش نیستیم، شاید واقعا نمیتونه بگه نه، از ترس جان و ...ضمن اینکه قدرت عمل و ...

۱۵ساله عقل اینو داره که وقت ازدواج نیست عهد بوق که نیست خانواده عقل نداره خودشم نداره بگه نه ۱ماه هم جنگ و دعوا داره بعدش. بهتر از ۷۰سال پشیمونیه

با زبون آشنایی داری؟؟؟؟؟؟بازم میگم اگر کسی توی سک کم ازدواج کنه خودشم مایل بوده

عزیزم شما هنوز ۲۰ سالت هم نشده که میای اظهار نظر میکنی راجع به موضوعی که حتی تجربه یا شرایط مشابهش رو هم نداری ...

حرفتون خیلی بی ربط به موضوعه :/

عزیزم شما هنوز ۲۰ سالت هم نشده که میای اظهار نظر میکنی راجع به موضوعی که حتی تجربه یا شرایط مشابهش ر ...

حواسم نبود شما توی کودک همسری تجربه دارید حق با شما است.