2777
2789
عنوان

طوطی نباشیم🦜

144 بازدید | 10 پست

سلام🌹

جمله « عادی سازی نکنید »

اول جمله خوبی بود ولی بعد توی این سایت برای من تبدیل به رو مخ ترین جمله شد که یه عده عین طوطی هی تکرارش میکنن و اصلاً نمیفهمن کاربردش چیه!!!

کاربرد این جمله در مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هست که ما نباید با سکوت کردن یا همراهی کردن با جریانات اشتباه به عادی سازی اون ها کمک کنیم چون تبعات منفیش به کل جامعه آسیب میرسونه

نه وقتی یک نفر درباره تصمیم و تجربه ای در مورد زندگی خصوصیش میگه که ناشی از شرایط زندگی خودش بوده و برای کسی هم پیامد منفی نداره ؛ هی عین طوطی نگیم « عادی سازی نکن»

من اینجا یه چیزهای عادی در مورد زندگیم گفتم بعد هنوز بعد از چندسال ریپلای میاد برام!!!

اینجا گفتم طلاق گرفتم و ازدواج دومم بهتر بوده بازم گفتم این رو جهت تشویق به طلاق نمیگم ولی اگر طلاق گرفتید نترسید از آینده حتی یه کاربری برام تاپیک زد که «عادی سازی نکن»!!!

طلاق رو من عادی سازی نکردم؛ قوانین مربوط به طلاق در ایران باستان بوده

در صدراسلام دختر پیامبر طلاق گرفته

در کشورهای اروپایی طلاق بسیار رایج هست

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان کل حرفا اسی ول کردید چسبیدید ک دختر پیامبر طلاق گرفته یا ن ... درود به روحیه همیشه دفاع کنندتون 👊🏻

دخترش ک فقط حضرت فاطمه نبوده ...

به طرز بی رحمانه ای رک و صادقم باهات پس جنبه داشته باش سیسی 😙😉

الان کل حرفا اسی ول کردید چسبیدید ک دختر پیامبر طلاق گرفته یا ن ... درود به روحیه همیشه دفاع کنندتون ...

اگر براشون مقدور بود مخالفت میکردن ولی خب نمیتونن تاریخ رو تغییر بدن

تاپیک از جنبه درد و دل به جنبه آموزشی و مذهبی رسید 😅

خلاصه اگر پیرو اسلام هستید نباید طلاق براتون تابو باشه

اگر آریایی هستید نباید اینجوری برخورد کنید چون ۲۵۰۰ سال پیش ایران قوانین طلاق داشته

اگر به تمدن غرب علاقه دارید که آمار طلاق در اروپا بسیار بالاست

اگر هم که به هیچ کدوم علاقه و اعتقاد ندارید و صرفاً دین شما انسانیت هست نباید به کسی که یه تجربه منفی رو شیر کرده حمله کنید یا هی بازخواست کنید که چرا درطول شش سال و نیم عضویتت توی سایت که کلی کتاب معرفی کردی

در مورد خوابگاه و دانشگاه اطلاعات درست دادی

به سوالات کلی کاربر در مورد ساخت خونه و خرید خونه جواب دادی

و...

چرا n بار هم درباره طلاقت یا شوهرسابقت حرف زدی و هی بازخواست کنی

بعد هم میگن ما اتفاااااااقی کل تاپیک هات رو میبینیم و قضاوتت میکنیم آخه مگه میشه تو اتفاقییییی همیشه همزمان با من آنلاین باشی و از بین این همه تاپیک بیای اتفااااقی افتخار بدی تاپیک من رو بخونی و بهم گیر بدی تازه نتیجه دیدن های اتفاقی رو هم توی تاپیک یه کاربر دیگه اعلام کنی و بهم گیر بدی؟🤣