ببین من خدا بیامرزه قبل بارداریم ده کیلو با برنامه کرفس کم کردم. کار خاصی نمیحواد کنی. اولش که خودت حتما میدونی چقد کالری باید دریافت کنی و حدت چقده تا که بیشتر ازاون نشی. هروعده غذایی که میخوای بخوری قبب خودنت وارد برنانه کن ببین چقدددد کالری داره خودت انگیزه پیدا میکنی کم بخوری. بعد قسمت ورزش هم داره که اگرورزش کنی میتونی کالری های روزانه اتو باهاش تنظیم کنی. من بیشتر از پیادده روی و حلقه استفاده میکردم. خلاصه اینجوری یواش یواش اول به کم کردن یک کیلو فکر کن و تلاش کن بعد دوباره همین طور یه کیلو دیگه بعدش دیگه روی روال میوفتی... ( خلاصه ای از تجربیات من)
مرسی عزیزم .خیلی مفید بود. انشالله کم کنم خیلی روحیمو باختم
کم میکنی عزیزم منم اولش حس تورو داشتم( الانم همینطور البته نود کیلو شدم فکر کنم به نودو پنجم برسم ولی زایمان که کنم ایشالله سریع شروع میکنم بازم کم میکنم) ...وقتی فکر میکنی که مثلا بیست کیلو اضافه ی خودتو میبازی به این فکر نکن که مثلا این همه وزنو باید م کنی!!! نمرکز کن رو اینکه بتونی مثلا یک کیلو بیای پایین به چیزهای دیگه فکر نکن . بعد خودت میوفتی روی دور
کم میکنی عزیزم منم اولش حس تورو داشتم( الانم همینطور البته نود کیلو شدم فکر کنم به نودو پنجم برسم ول ...
قبل عید سه کیلو کمکردم دوباره برگشت دو سال و نیم پیش که عروسی کردم ۷۷ بودم خیلی خوبتر بودم بیشتر نگران اینم یکی دو سال دیگه حامله بشم چی میشم الان اگه با این وزن بچه داشتمانقد دلم نمیسوخت لعنتی هی کممیکنم هی برمیگرده
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری