2777
2789
عنوان

کالری شماری

2023 بازدید | 17 پست

کسایی که با این مدل رژیم‌وزن‌کم‌کردن میشه بیاین‌کمک من برنامه بشقاب رو ریختم کاری پیشنهادیش ۹۸۸ تا بوده حالا چیا مصرف کنم بهتره

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون برا تثبیت وزنه  بخوای وزن کم کنی خیلی کمتر ازینه

آره دیگه من که تا 1700 فول نمیخورم که. شده روزی 500 تا بوده (کاش هر روزم همونجوری باشه)

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
۹۰ کیلو ام

ببین من خدا بیامرزه قبل بارداریم ده کیلو با برنامه کرفس کم کردم. کار خاصی نمیحواد کنی. اولش که خودت حتما میدونی چقد کالری باید دریافت کنی و حدت چقده تا که بیشتر ازاون نشی. هروعده غذایی که میخوای بخوری قبب خودنت وارد برنانه کن ببین چقدددد کالری داره خودت انگیزه پیدا میکنی کم بخوری. بعد قسمت ورزش هم داره که اگرورزش کنی میتونی کالری های روزانه اتو باهاش تنظیم کنی. من بیشتر از پیادده روی و حلقه استفاده میکردم. خلاصه اینجوری یواش یواش اول به کم کردن یک کیلو فکر کن و تلاش کن بعد دوباره همین طور یه کیلو دیگه بعدش دیگه روی روال میوفتی...‌ ( خلاصه ای از تجربیات من)

ببین من خدا بیامرزه قبل بارداریم ده کیلو با برنامه کرفس کم کردم. کار خاصی نمیحواد کنی. اولش که خودت ...

مرسی عزیزم .خیلی مفید بود. انشالله کم کنم خیلی روحیمو باختم

مرسی عزیزم .خیلی مفید بود. انشالله کم کنم خیلی روحیمو باختم

کم میکنی عزیزم منم اولش حس تورو داشتم( الانم همینطور البته نود کیلو شدم فکر کنم به نودو پنجم برسم ولی زایمان که کنم ایشالله سریع شروع میکنم بازم کم میکنم) ...وقتی فکر میکنی که مثلا بیست کیلو اضافه ی خودتو میبازی به این فکر نکن که مثلا این همه وزنو باید م کنی!!! نمرکز کن رو اینکه بتونی مثلا یک کیلو بیای پایین به چیزهای دیگه فکر نکن . بعد خودت میوفتی روی دور

کم میکنی عزیزم منم اولش حس تورو داشتم( الانم همینطور البته نود کیلو شدم فکر کنم به نودو پنجم برسم ول ...

قبل عید سه کیلو کم‌کردم دوباره برگشت دو سال و نیم پیش که عروسی کردم ۷۷ بودم خیلی خوبتر بودم بیشتر نگران اینم یکی دو سال دیگه حامله بشم چی میشم الان اگه با این وزن بچه داشتم‌انقد دلم نمیسوخت لعنتی هی کم‌میکنم هی برمیگرده

قبل عید سه کیلو کم‌کردم دوباره برگشت دو سال و نیم پیش که عروسی کردم ۷۷ بودم خیلی خوبتر بودم بیشتر نگ ...

تو هم عین من استعدادت فراوان داری در چاقی ماشالله. راهش اینه که همیشه حوایت به کالری هات باشه 

تو هم عین من استعدادت فراوان داری در چاقی ماشالله. راهش اینه که همیشه حوایت به کالری هات باشه 

از امروز کالری شماریو شروع میکنم . این مسافرت گند میزنه به برنامه آدم هفته دیگه باز میریم مسافرت ارادم میاد پایین

تو میتونی تو میتونیییی

یه سوال مثلا من کالریمو وارد میکنه میمونه ۵۰۰ کالری به فرً بعد فعالیتوم وارد میکنم باقی مانده باز میشه ۹۸۰ .

یعنی من میتونم اندازه ۹۸۰ تا بخورم دوباره . یعنی تاثفر بشه مجازم ولی با فعالیتامو این یا اینکه قبول نیست اینجوری