2777
2789

دانش آموز💔💔💔

حمالی بدون حقوق

پروف خودمم🫠 بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارمند

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

پرستار و مدرس پیانو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

داخل شرکت کار میکنم منشی ام

🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🩸🙂🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ شاهدین که خونخواهی و مقاومت ما تا قیام مهدی (عج)ادامه دارد🚩😊 جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼لبیک یا مهدی✊🏼 ادرکنی امام زمان جانم🫂🥺😍 باید برخواست🚩✊🏼

حسابدارم

ولی خیلی دوست داشتم خلبان میشدم

حقوقش خیلی زیاده و از بچگی علاقه ی زیادی بهش داشتم

ولی نشد...

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌