2777
2789
عنوان

پنه آلفردو

95 بازدید | 6 پست

واسه پسرم درست کردم

۲سال و ۲ ماهشه تقریبا

اشکال نداره؟

لاغر هم هست

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نه اشکلای نداره

مچکرم دوستم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام اسی یه جا گفتی منافذ زیاد داشتی و بزرگ و بازبوده بعد سرم هیالورونیک اسید زدی جمع شده کامل درسته .

میخواستم بدونم الان سرم رو ول کردین منافذ همجتان جمع و کوچیک موندن یا اثرش تاوقتیه که میزنی ؟

دوم اینکه میشه روتینتو بامارکشون هرجی که میزنی بگی لطفا ؟

و اینکه نوع پوستت و مشکلش چیه ؟ من خودم مختلط مستعد کومدون زیرپوستی و منافذ باز رو گونه و یه ذره ام اسکار جای جوش که البته ریز و کوچیکه درحد مافذ بازه جاش . اگه جوش نزنم واقعا اونروز ازته دل شاد میشم دیگه اعصاب برام نمونده بااین سنم هنوز جوش میزنم و لامصب جاش اندازه یه منفذ فرومیره

@بانوی_نینیسایت سلام عزیزم وقت بخیر نستید داخل سایت

راجب سرم هیالورونیک اسید ک گفتید منافذتونو خیلی جمع و کوچیک کرده سوال پرسیدم مارکش چی بود و روزی چندبار میزدید در طول روز ؟

ضدافتاب و مرطوب کننده درطول روز مرتب تمدید میکردید ؟

برند هیالورونیک اسید و ضدافتب و وبا هرچی ک باعث شد منافذتون درمان شه و صاف شه بهم نعرفی میکنید یک دنیا ممنون 🙏🙏🙏🙏