2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشقم میشه منم بگی لطفا ممنون میشم ۲۳ روزه بینیمو عمل کردم الان سرماخوردم رو نتیجه بینیم تاثیر بد میذ ...

نه عزیزم

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

میشه لطفا جواب منم بدی حسودی کرد؟ ناراحت شد یا نه؟

بله حسودی کرد و ناراحت شد

ولی تو خودش ریخت بروز نداد

سبزماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد🌱 رنج مدام است ادمیسرسخت باش🤍️ گاهی باید باخت تا برد را یاد گرفت اگر هیچکس نمیباخت ادم موفقی هم وجود نداشت🪽

بله حسودی کرد و ناراحت شد ولی تو خودش ریخت بروز نداد

وای دختر حس شیشمت عالیه، ممنونم 🤍✨

دقیقا همینجوریه شخصیتش همش توی خودش میریزه

میشه یه سوال دیگه بپرسم من مهم ترم براش یا یاسمن؟

داره از ابر سیاه خون میچکه جمعه ها خون جای بارون میچکه «ک م خ»

وای دختر حس شیشمت عالیه، ممنونم 🤍✨دقیقا همینجوریه شخصیتش همش توی خودش میریزهمیشه یه سوال دیگه بپرسم ...

شما مهمتری احساس کردم با یاسمن جدی نیست و از روی علاقه نیست که باهاشه

نه خوشش نمیاد حسش ضعیفه خیلی

منم بگو مبین دوستم داره و از نظرش چجور دختریم ؟🙃🙃

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

2790
2778
2791
2779
2792