2821
2789
عنوان

امپول رگام

88 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

امپول رگام باید برای هر بارداری زده بشه یا فقط بارداری اول 

من گروه خونیم منفی هست و همسرم مثبت تو بارداری اول زده بودم تو هفته ۲۸ ولی فکر میکردم بارداری دوم دیگه نمیخواد ولی انگار باید زد ...کسی تجربه ای داره؟؟

و قیمت الانش با دفترچه بیمه میدونید چند میشه؟

راستی میگن یکی هم بعد زایمان باید زد گروه خونی پسرم منفی هست ولی بعد زایمان دیگه ب من رگام نزدن 

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی که من می دونم تو بارداری دومم باید بزنی 

بعد از زایمان اگر گروه خونی بچه منفی باشه دیگه لازم نیست بزنی ولی اگه مثبت باشه باید دوباره تزریق بشه 

با دفترچه حدود ۵۰ فکر کنم 

یک زن قوى کسى است که عمیق احساس میکند و استوار عشق مى ورزد اشکهایش به فراوانى خنده هایش جارى مى شوند.. یک زن قوى هم لطیف است هم محکم هم اهل عمل است هم معنویت یک زن قوى در ماهیت خود هدیه اى است به جهان...
اگه گروه خونی پسرت مثبت بود بعد از زایمان رگام میزدن. تضاد گروه خونی ندارین

ممنون عزیزم🌼🌼⚘⚘

تا جایی که من می دونم تو بارداری دومم باید بزنی  بعد از زایمان اگر گروه خونی بچه منفی باشه دیگ ...

مرسی عزیزم💕💕💋

رگام رو یکبار تو هفته 28و یکبارهم بعد زایمان میزنن .در هربارداری باید زده شه و گرنه واسه بارداری بعدی مشکل ایجاد میشه متاسفانه سبب مرده زایی میشه 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

منم گروه خونیم منفیه. دوبار طی بارداری آزمایش دادم برای اینکه دکتر ببینه بدنم پادتن ساخته علیه گروه خونه بچه یا ن. باردارب دومم توی هفته ۲۸ زدم بعد رایمانمم خود بیمارستان واسم زد

گروه خون منفی ،هربارداری باید رگام تزریق شه. بعد زایمان اگه گروه خون بچه ام منفی باشه دگ لازم نیس بزنن. من فک کنم ۵۰ خریدم زمستون پارسال با بیمه

منم گروه خونیم منفیه. دوبار طی بارداری آزمایش دادم برای اینکه دکتر ببینه بدنم پادتن ساخته علیه گروه ...

ممنون عزیزم

2823
2791
2779
2792