2777
2789
عنوان

برگشتن اکس💔

98 بازدید | 14 پست

کسایی که اکسشون برگشت، قبولش کردید دوباره؟ خوشبخت شدید یا نه

اگه برگرده قبولش میکنید؟

تاحالا شده اکستون به بی رحم ترین شکل ممکن بره و دوباره برگرده؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بازم میره شک نکن

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

بعدش چیشدخوشبخت شدی؟!چطوری کات کرده بودید میشه تعریف کنیدختری یا پسر چندسالته

الان با همیم ولی هنوزم ازدواج نکردیم

با وجودش خوشبختم صد در صد

من کات کردم چون باهام بدبرخورد کرد ولی بعد از 3 ماه بهم قضیه رفتارشو توضیح داد منم درکش کردم ولی بازم 2 ماه با هم قهر کردیم بخاطر یه اشتباه من کلا رو هم بعد 5 ماه برگشتیم به هم دیگه

من دخترم 18 سالمه

آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من/ که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا

من الان توی مرحله ایم که میگم ینی برمیگرده برنمیگرده ولی فک نکنم چون خودش کات کرد برگرده🥲

منم مثل توام دیشب کلی دلتنگش بودم و داشتم فک میکردم یعنی از در خونش یا محل کارش برم رد شم ببینم میبینمش یا نه که سر ساعت ۱۲ دیدم دوس دختر جدیدش استوری از گل توی ماشین اون گذاشته و ناامید شدم کلا

الان با همیم ولی هنوزم ازدواج نکردیمبا وجودش خوشبختم صد در صدمن کات کردم چون باهام بدبرخورد کرد ولی ...

ما سنمون کمه میگن زیر ۲۰ سال نمیشه اعتماد کرد، نه به شخص مقابل بلکه به حس خودمون چون مسلما بزرگتر شیم معیارامون تغییر میکنن... مراقب باش ارزوی خوشبختی دارم

اون اقا چندسالشه؟

ما سنمون کمه میگن زیر ۲۰ سال نمیشه اعتماد کرد، نه به شخص مقابل بلکه به حس خودمون چون مسلما بزرگتر شی ...

شما مگه چن سالتونه دوتاتونم

من بهش اعتماد دارم چون از بچگی میشناسمشو با اخلاقاش آشناعم بنظرم بستگی به خود دو طرف و شناختشون از هم داره نه سنشون

اون 19

آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من/ که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا

منم مثل توام دیشب کلی دلتنگش بودم و داشتم فک میکردم یعنی از در خونش یا محل کارش برم رد شم ببینم میبی ...

وای عزیزم خیلی متاسفم 💔

واسه منم بعید نیس تا الان یه دوس دختری جور کرده باشه هر چند خیلیی زوده ولی

از مردا هبچی بعید نیس🥲