2777
2789
عنوان

پول یاخانواده

128 بازدید | 24 پست

سلام خانماشماحاضریدپول دارباشید وباخانوادتون قطع ارتباط باشین یاوضعتون معمولی باشه وباخانواده تون ارتباط داشته باشین؟

یکی ازفامیلای ماشوهرش طلافروشه یه خونه3طبقه داره یه2طبقه یکی دیگ هم گرفته 1میلیارد ماشین مدل بالا خلاصه وضعش توپه ولی نمیزاره زنش بره خونه مادرش....شماحاضریدباهمچین مردی زندگی کنین؟

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب هییییچ وجه

من حاضر نیستم در هیچ شرایطی خانوادمو ترك كنم 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

نه صد سااااال سیاه.

خانوادم بهترین پناهگاه منن درضمن مردی ک بخاد اینقد نفهم باشه ک نذاره زنش بره خونه مادرش بایدد لا همون تراولا دفنش کرد

عه من کی مامان شدم؟ یعنی کی اینقد بزززرگ شدم
خانواده مهمه. اما هیچ کس جز شوهر ادم برای ادم نمیمونه .....قطع ارتباط کامل نه ولی کمترش میکنم

ی مسایلی پیش اومدواسش ولی شوهرش پشتت نبود...بااین حال مهریشوهم همشوبخشیده 

عزیزم اون خانم بخاطر پول شوهرش نیست که باهاش مونده..شوهرشم الان جزو خانوادش حساب می شه و باید تو حفظ و راضی نگه داشتنش تلاش کنه ... تشکیل خانواده راحته نگه داشتنش سخته و بعضا تاوان هم داره...برای اون خانم هم سخته که از خانوادش دوره‌...خدا ایشالا کمکش کنه و بین داماد و خانواده اون خانم محبت ایجاد بشه‌‌‌ انشاالله

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
یسری مسایل واسشون پیش اومدک من خبرندارم ولی شوهرم میگه دراون حدنبودک قطع رابطش کرده

اگر خوشبخته اهمیتی نداره ک خانوادش و ببینه یا نه چون مامانشم قطعا دوس داره دخترش خوشبخت باشه بعد به مرور میبیندشون

عزیزم اون خانم بخاطر پول شوهرش نیست که باهاش مونده..شوهرشم الان جزو خانوادش حساب می شه و باید تو حفظ ...

اخه شوهرش زیادپشتش نیست هم طرف خانواده خودشه اینم بخاطربچهاش مونده...گفت بچهاموک سروسامون دادم جدامیشم