2777
2789
عنوان

حساسیت پنی سیلین 🥲

103 بازدید | 24 پست

گلوم عفونت شدید کرده بود ۳ تا پنی سیلین زدم. بعد پوست صورتم دونه های ریز زده. مثل جوش سر نداره ولی قرمزن . انگار زیر پوستی ان. چیکار کنم بنظرتون؟ امروز باید مراسمی برم که مهمه . چیکار کنمم؟؟؟

۳ تا زدییی ، بدون تست.؟

از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺از اینایی که کم میارن و نمیدونن چطور بحثو عوض کنن میگن وای تو فلان قدر سنته ازت توقعی نمیره خشم نمیاد👺از اینایی که تو بحث کم میارن میرن تاپیکارو می گردن تا بتونن یچی پیدا کنن طرفو بکوبونن خشم نمیاد👺از اینایی که از فهمیدن بعضی چیزا . مقاومت میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که تعصب بیجا دارن رو قومیت یا دین خشم نمیاد👺از اینایی که تو تاپیک استارتر کامنتتو ریپلای میکنن چرت و پرت میگن خشم نمیاد👺از اینایی که ادعای سواد دارن خشم نمیاد👺از اینایی که چسی میان و تاپیک پز الکی میزنن ولی اه و ناله میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که هزینه های نسبتا زیاد براشون غیرواقعیه خشم نمیاد👺از اینایی که همجنس خودشونو میکوبن خشم نمیاد👺اگه توهم یکی از اینایی خیلی مزخرفی.

قرص سیتریزین

یا قرص ضد حساسیت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تست نکردن؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

۳تااا!!

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

نه تست نکردن . گفتن قبلا زدی منم گفتم نمیدونم .دوتاش ۸۰۰ بود یکیش ۱۲۰۰

یا ابلفضل ۱۲۰۰ خیلیی درد داره

باید تست میکردی اون برای بچهای ۶ سالس ک بعضیا تست نمیکنن

تنگی نفس نداری؟

از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺از اینایی که کم میارن و نمیدونن چطور بحثو عوض کنن میگن وای تو فلان قدر سنته ازت توقعی نمیره خشم نمیاد👺از اینایی که تو بحث کم میارن میرن تاپیکارو می گردن تا بتونن یچی پیدا کنن طرفو بکوبونن خشم نمیاد👺از اینایی که از فهمیدن بعضی چیزا . مقاومت میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که تعصب بیجا دارن رو قومیت یا دین خشم نمیاد👺از اینایی که تو تاپیک استارتر کامنتتو ریپلای میکنن چرت و پرت میگن خشم نمیاد👺از اینایی که ادعای سواد دارن خشم نمیاد👺از اینایی که چسی میان و تاپیک پز الکی میزنن ولی اه و ناله میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که هزینه های نسبتا زیاد براشون غیرواقعیه خشم نمیاد👺از اینایی که همجنس خودشونو میکوبن خشم نمیاد👺اگه توهم یکی از اینایی خیلی مزخرفی.

عزیزم توروخدا راستش بگو..درد داره ،؟چون من تب مالت گرفتم باید هر روز بزنم 😭😭😭

یه کم داره ولی اونقدر نه

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

عزیزم توروخدا راستش بگو..درد داره ،؟چون من تب مالت گرفتم باید هر روز بزنم 😭😭😭

درد داره ولی اون گلو دردی که من داشتم، حاضر بودم هر دردی رو تحمل کنم که اون خوب بشه. اما بی حسی بگیرید دردش کمتر میشه . منم با بی حسی زدم. انشاالله زودتر خوب بشید.