2777
2789
عنوان

شوهرم چه مرگشه

327 بازدید | 27 پست

سه روز پیش که سر زنگ زدن زیاد من بهش دعوا کردیم رفت خونه پدرش شب موند صبح هم اومد گفت دوبار بیشتر زنگ بزنی بلاک می کنم منم گفتم حسرت اینکه ببینی من دارم بهت زنگ می زنم به گور می بری

بعد اون من کلا اتاق دخترم خوابیدم

دیروز عصر دوبار خودش زنگ زد چی نیاز داری پیامک بده بعد شب هم وسایل آورد رفت کاهو بخره یه ساعت دیر کرد فکر کنم عمدا که من زنگ بزنم اصلا نزدم نپرسیدم هم کجا بودی شام خورد سر شام هم یکم حرف زد که چرا سحر بیدار نشدی و اینا محل ندادن بهش خوابید دوباره من اتاق دخترم خوابیدم

امروز هم اومد نمازش خوند و رفت یه سلام داد یه چیزی لازم نیست اومدنی افطار بخرم و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم كارت تا اونجايي خوبه ك پيگيرش نيسي

همبنجوري ادامه بده پيگيرش نباش زنگ زياد نزن و..

ولي مثل ديوار هم نباش بگو بخند صحبت كن ( البته تا حدش)

انگار ك عاديه همه چي برات

مردا رفتارین همشون لنگه همن رهاشون کنی بی محلی ونی پیگیرتن بچسبی بهشون فرار میکنن تعادل ایجاد کنن ای ...

نه اصلا یه بار به زبون نیاورده یا اومدنی بغل کنه هیچی اصلا نگفت بیا اینجا بخواب

اووو

مگه چ دعوایی کردین

میدونی من وقتی زنگ میزنم به شوهرم فوری میفهمم که نمیخوادادامه بده صحبت روحالایاکارداره یاجلودوستاش نمیخوادصحبت کنه فوری خداحافظی میکنم یابرمیداره میگه بعدابهت زنگ میزنم قطع میکنه

چندبارزنگ میزدی؟ازصبح تاافطار

اووومگه چ دعوایی کردینمیدونی من وقتی زنگ میزنم به شوهرم فوری میفهمم که نمیخوادادامه بده صحبت روحالای ...

از هشت و نیم تا نه و نیم سه بار

اونم جواب نداد

نه رفته خونه پدرش بد منو به پدر و برادرش گفته بهم گفت نمی خوام باهات زندگی کنم