2777
2789
عنوان

موندم چی بگم

116 بازدید | 17 پست

اینایی که تو اینستا گرام میرن کافه گردی و رستوران گردی و تبلیغ میکنن هر روز غذاهای آنچنانی میخورن و پول هم میگیرن😐😐😐😐😐😐😕😕😕😕

چطوریه خب به منم بگین 

ای دی یکیشونو میذارم

mahdis_food

یکم با من بمون...

چرا این دختره چاق نمیشه😑😑

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

حالم از این مهدیس بهم میخوره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این دختره چاق نمیشه😑😑

چاق نمیشه ؟ اتفاقا خیلی چاق شده نسبت به قبلش

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
همون دخترس حال ادمو بهم میزنه غذا خوردنش؟

آره ادم دوس داره بالا بیاره کباب با ژله

اصلا هنوز نذاشته دهنش میگه خیلی خوشمزه است

میبلعه دور دهن کثیف با دستم غذا میخوره

والا غارنشینام اینجوری نمیخوردن

آره ادم دوس داره بالا بیاره کباب با ژله اصلا هنوز نذاشته دهنش میگه خیلی خوشمزه است میبلعه دور دهن ...

خب چطوریه بابت غذا خوردنشون پول مبگیرن

یکم با من بمون...
چاق نمیشه ؟ اتفاقا خیلی چاق شده نسبت به قبلش

هر روز و هر دقیقه فست فود و آت و آشغال میخوره بعد یکم تپله اونم چاق نیست 😏

ما سه روز فست فود بخوریم مثل توپ میشیم😂😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خب چطوریه بابت غذا خوردنشون پول مبگیرن

بله دیگه تبلیغ میکنن یا فوقش یه شام مجانی میفتن 

خخ اوایل با رستوران گردی شروع کرد بعد که معروف شد شده تبلیغ کننده غذا و رستوران و ...

کلا دو لقمه جلو دوربین بعدش رعایت میکنه دیگه 

هرروز داره فست فود میخوره 

مگر اینکه خیلی ورزش کنه