بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مسئله همینه که خودم نمیخوامچندبار سعی کردم مثلا ۲ هفته تا ۱ ماه نکشیدم ولی بعدش بیشتر شداصلا کلا به ...
اقا یه چیزی بگم، پدربزرگ من از ۱۵ سالگی تا ۷۰ سالگی روزی یکپاکت سیگارمیکشید،تااون سننه فشارداشت نهچربی نه قند،حالا بعدش که دچار شد خوب بخاطر کهولت سن بود،البته دندوناشو همهاز دست داد که بخشیش بخاطر مسواکنزدن بود،درکل نمیگم خوبه یا بده اصلا ولی انقدر که ماروترسوندن ضرر نداشت،
اقا یه چیزی بگم، پدربزرگ من از ۱۵ سالگی تا ۷۰ سالگی روزی یکپاکت سیگارمیکشید،تااون سننه فشارداشت نهچر ...
خدا حفظشون کنه🤍
میدونی همه چی ساخته ذهن خودمونه وقتی همه میگن فلان چیز بده ذهنت اینو قبول میکنه و میگی اره درست میگن سیگار مضره سرطان زاست اینا ولی اگه اصلا به اینا اهمیت ندی واقعا مشکل جدی برات پیش نمیاد من خودم اصلا نمیتونم سیگار رو یه چیزا مضر ببینم واسم خیلی عادیه با اینکه سن کم شروع کردم ولی مشکلی واسم پیش نیومده