2777
2789

پرونده چی؟بارداری ؟؟؟ ب من فقط ی دفترچه زرد رنگ داده

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام واسه وقتایی مثل الان که بچه حرکت نمیکنه برم واسه ضربان  قلبش

اهان ولی ما روستا هستیم اینجا همچین امکاناتی خانه بهداشت نداره 

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
از پریشب حرکاتش خیلی کم شده از صبح هم که هیچی از استرس دارم میمیرم اخه خیلی تکون خوددنش زیاد بود

الهی عزیزم بد ب دلت راه نده پیش میاد مامانم میگه من تو کل بارداریش خیلی کم حرکت میکردم ولی شما حتما برو چکاب 

منم یبار مثل شما شدم رفتم بهداشت گفتم حرکاتش کم شده گفت بخواب صدای قلب و گوش بدیم خوابیدم و گفت ضربان بچت اومده پایین خانوم زود برو یجا سونو من تا خودمو برسونم سونو مردم و زنده شدم رسیدم اونجا انقدر حالم بد بود بدون نوبت من و فرستاد تو و سونو کرد و گفت خانوم همه چی پسرت عالبه و قلبشم داره مثل ساعت میزنه

خدا لعنتشون کنه فقط استرس میدن به ادم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
۱تفاقا اونجا باید باشه چون امکانات  کمتره

ن بابا اینجا شورا دهیار اینا کاری انجام نمیدن اصلا فقط خونه ویلا یا دوبلکس میسازن اونم تو روستا با ماشین 100 میلیونی خب مشخصه دیگه همه پولا رو بالا میکشن وگرنه چجوری میشه با حقوق ساده خودشون ب همچین جایی برسن جاده ها خرابه درختا مشکل آب برق اینام ک هر چند ماه سفر خارجه میرن موندم مگه ی شورا چقدر حقوق داره 😳😳