2777
2789
عنوان

ریزش موی بلند

87 بازدید | 20 پست

چیکار کنیم موهامون پرپشت بشه . چند مدته خیلی فکر میکنم به مشکلات. پرپشت هم نشدن مهم نیست فقط نریزن 🥲💔شما چیزی استفاده کردین شامپویی چیزی

یا از عطاری چیزی گرفتید که جواب بده ؟

موهامم بلنده دلم نمیاد کوتاه کنم

اینقدر خسته شدم میگم بفروشم موهامو . تقریبا تا باسنم میرسه . حداقل بفروشم پولی دستم بیاد نمیدونم چیکار کنم 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه ذاتا موهات کم پشته که ارثیه خب،کوتاه کنی پرتر به نظر میاد

ن ارثی اینا نیست اصلا

پرپشت و بلند بود از اول .مامانمم همینجوری بود

جدیدا اینحوری شده دست میکشم میریزه

از شامپو هم هست ؟

اصلا دلت میاد موهاتو بفروشی😐 بره رو سر یکی دیگه

نهههه میگم که دلم نمیاد اگه بفروشم یکسال گریه میکنم سرشون . ولی اگه شما موهات بلند باشه میدونی چقدر برای ما دخترا درد اوره 🫠این همه زحمت میکشم وقتی دوش میگیرم ده دقیقه فقط موهامو میشورم 🫠

نهههه میگم که دلم نمیاد اگه بفروشم یکسال گریه میکنم سرشون . ولی اگه شما موهات بلند باشه میدونی چقدر ...

پس از فکر فروش بیا بیرون و بنطرم خیلی کوتاه نکن چون تو ریزش اثری نداره اصلا

آره😥من خودم موهام بلند و خوشگل بود بخاطر ریزش کوتاه کردم هنوزم ریزش داره صدتا دکترم رفتم یکی از یکی خرتر

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

از اعصابه بیشتر ،تغذیم مهمه

پس فکر کنم ب خاطر اینه که چند مدته فکر زیاد میکنم .

میرم اینستا میبینم خانوما قشنگ تاسی داشتن یا صابون مخصوص استفاده کردن خوب شدن یا محصولات دیگه . خداروشکر برای من اینقدر بد نیست فقط دوست دارم نریزه

پس از فکر فروش بیا بیرون و بنطرم خیلی کوتاه نکن چون تو ریزش اثری نداره اصلا آره😥من خودم موهام بلند ...

واییی پس قشنگ هم تو منو درک میکنید هم من تورو 🫠

کوتاه کردن که اصلا تاثیر نداره

اینستا میرم میبینم قشنگ تاس بودن ی چی میزدن هم بلند میشد هم پرپشت . موهای منم اینقدرررر نرمه از اینم هست ینی؟

واییی پس قشنگ هم تو منو درک میکنید هم من تورو 🫠کوتاه کردن که اصلا تاثیر نداره اینستا میرم میبینم ق ...

آره واقعا میدونم چقدر سخته😥

اینستا الکیه همش ولی خوب رسیدگی هم اثر داره

نه ربطی به نرمی نداره

انشالله خوب میشیم😍

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

آره واقعا میدونم چقدر سخته😥اینستا الکیه همش ولی خوب رسیدگی هم اثر دارهنه ربطی به نرمی نداره انشالله ...

خیلی 🫠 میدونم الکیه ها فقط میخام به خودم امید بدم بگم ن واقعا تاثیر داره . نمیدونم دیدی یا ن یه صابون مثلثی شکل سبز بود که اینستا میزاشتن میگفتن خیلی خوبه برای مو. اونو کسی نخریده ک بپرسم .

خیلی 🫠 میدونم الکیه ها فقط میخام به خودم امید بدم بگم ن واقعا تاثیر داره . نمیدونم دیدی یا ن یه صاب ...

آرا بهرحال بعضی درمان ها اثر داره

اره منم دیدم😂نه فکر نکنم اثر داشته باشه

منم نمیدونم چی بگم استفاده کن چون خودمم موندم 😅