2777
2789
عنوان

مادر سمی

90 بازدید | 8 پست

سلام

بچه ها با مادر سمی چه میشه کرد؟

مامانمن خیلییییی سمیه. بخوام مثال بزنم مثلا از رابطه خوب من و شوهرم بدش میاد دوست داره همیشه به شوهرمبپرم.از شوهرم بدش میاد.میرم خونه شون خیلی بهم طعنه میزنه.مثلا من باردارم یه بچه ۲ ساله ام دارم تا عصبانی میشمگاهی از دست بچه م میگه شوهرت بخاطر اخلاقت میاد میندازتت اینجا

از تیپم از قیافه ماز سلیقه م از همه چیم بدش میاد

جلو بابام باهام بحث میکنه که بابام بپره بهم

خدایا شکرت  
نرو خونشون زیادمجبوری مگه

وقتی نمیرم زنگ میزنه انقققدر مظلومنمایی میکنه هاا.من یه شهر دیگه م هی زنگ میزنه دلمون واسه بچه پوسید تو بچه رو از ما گرفتی بچهدافسرره شده هی به بچه م میگه بمیرم برات تنهای من

خدایا شکرت  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی نمیرم زنگ میزنه انقققدر مظلومنمایی میکنه هاا.من یه شهر دیگه م هی زنگ میزنه دلمون واسه بچه پوسید ...

بزار بگه

چرتپا باید خودتو در معرض تنش عصبی قرار بدی

بگو شما دلتون تنگ شده شما بیایید

تو نرو یه مدت

بزار بگهچرتپا باید خودتو در معرض تنش عصبی قرار بدیبگو شما دلتون تنگ شده شما بیاییدتو نرو یه مدت

منم باردارم خیرسرم میرم که کمی خونه پدرم آرامشش داشته باشم باور کن از ته دل دلم میخواد باهاش قطع ارتباط کنم.فقط میگممادره گناه داره وگرنه بخدا میرم خونه شون انقدر عصبی ام همش به بچه میپرم

خدایا شکرت  
منم باردارم خیرسرم میرم که کمی خونه پدرم آرامشش داشته باشم باور کن از ته دل دلم میخواد باهاش قطع ارت ...

نرو گلم

خودازاری نداشته باش

باور کن ارامش خودت مهمتره

وقتی میری اونجا عصبی میشی به بچه میپری تو جنین توی شکمت هم اثر میذاره فردا یه بچه بی قرار گیرت میاد...من وقتی پسرمو باردار بودم کلا بنا به مشکلات خانوادگی که داشتم تنها بودم حتی روز زایمان...شاید باورت نشه پسرم یک شبم بیدار نشد گریه کنه...انقدر ارامش داشتم موقع نوزادییش

نرو گلمخودازاری نداشته باشباور کن ارامش خودت مهمترهوقتی میری اونجا عصبی میشی به بچه میپری تو جنین تو ...

اره بخدا هیچی مهمتر از آرامش آدم نیست مساله اینه خونه مادرشوههرمم تو شیرمادر ایناست نرم خدنه مادرم باید برم خونه اونا.شوهرم هرماه باید به مادرش اینا سر بزنه بخدا الان موندم دوهفته عید چطور تحملش کنم.ملت از تحمل مادرشوهر مینالند من تحمل مادرم.از اخلاقش به شوهرم هیچی نگفتم

خدایا شکرت  
اره بخدا هیچی مهمتر از آرامش آدم نیست مساله اینه خونه مادرشوههرمم تو شیرمادر ایناست نرم خدنه مادرم ب ...

همون هیچی نگو چون شوهرت ممکنه سو استفاده کنه ولی اگر میتونی یه بهونه جور کن نرید بگو درد دارم نمیدونم یه کاری کن نرید ...برید یه جای دیگه مسافرت...

من الان ۶ ماهه با مادرشوهرم کاتم نرفتم خونشون خود شوهرم میره سر میزنه انقدر ارامش دارم.

عرض سلام و احترام

دوست عزیز، من به عنوان مربی رهایی از روابط سمی و بازسازی عزت نفس نظرم رو می گم اما اصرار به اجرا ندارم.

دوست خوبم،

آدم سمی مهم نیست چه نسبتی با ما داره، خانواده، والدین، فامیل، دوست، همکار و ...

آیا اگه یک مادر خیلی مهربون که عاشق بچه ش هستش، به بچه ش سم بده و بچه اون سم رو بخوره نمی میره؟

قطعا میمیره.

سم کشنده ست.

مهم نیست از سمت چه کسی باشه.

شما به دو دلیل باید عقب نشینی کنید و از ایشان فاصله بگیرید.

۱- عزت نفس خودتون از بین نره.

۲- باردار هستید و همه ی وجود شما داره به جنین منتقل میشه.

موفق باشید