باران١٩٩٧ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 345 عنوان معجزه 102 بازدید | 4 پست یچه ها من همه چیز خوندمچله های مختلفخیلی گره دارم خیلیییااااچی بخونم چیکار کنم؟مدیرم خیلی سگه باهام میخاد اخراجم کنه فروش ندارماردواجم جور نمیشهنمیدونم باید چیکار کنم😭😭😭توروخدا قسمتون میدم چیزی یلدین یگین امروز | 08:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 23866 شنیدم شهید سجاد زبرجدی خیلی حاجت می ده یه چیزی براش نذر کن بخون..کمک مالی به دیگرانم خیلی موثره لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92698 منم عین تو کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دنیای_قشنگ_من عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 1271 نزر سیب نزز نمک۱۴ یسین بزا مادر ابوالفضل ۷ تا اول بخون ۷ تا بعد جاجت قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠
h_nl عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 55 توسل ۲۱ روزه پیاپی به حضرت زینب۱۰۰ صلواتیه سوره یاسین فکر کنم بعد ۲۱ روز ۲۱ تسبیح پخش کنی حالا شرایط هم نداشتی همون ۱۰۰ صلوات و یه سوره یاسین بخون