2777
2789
عنوان

از زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 45 پست
دقیقا من کل موهام ریخت کلی استرس کشیدم و.. تا به صفر برسم در حالی که یکی بدون هیچ زحمتی تو صد منه😩

فامیل ما بعد 15 سال شبانه روز دویدن 80 میلیارد سرمایه اش سوخت و کلی بدهی براش موند ولی بازم ما امید داریم بتونه خودشو جمع کنه. یه شبه کل فروشگاهش سوخت طوری که بیمه قبول نمیکنه. ولی خدا بزرگه

خدا باید ببینه که تلاشتو میبینه و تو اون دنیا هواتو خاص داره.

خدا از اونی که تلاش نکرده صد بهش داده انتظار خیلی بالاتر از من و شما داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چرا برا خانواده باید تحقیر بشی؟ اعتماد به نفس و عزت نفست را بهبود بده، یه کاری یاد بگیر و انجام ...

تفکر شما خیلی ارمانی به دور از جامعه ست فقر عزت نفس از بین می بره استعداد و.. هم همین طور

یعنی اگ از زندگی راضی نیستیم باید روح رو تغذیه کنیم!!مرسی بابت پیشنهادت ولی میتونم با پول کتابع ی چی ...

من فکر کردم حال روحیت بده

کتاب درباره ی پول ثروتمند مرد بابل، زندگی کم خرج در 21 روز، زوج های باهوش اخرش پولدار میشن

من تحقییر نشدم اون بچه کار یا کسی که تو پروشگاه بزرگ شده یا بچه هایی که فقیرن به نظرت خدا اونا رو چح ...

منم خودم با درد اشنام اینا که میگی را همه را هم اطرافم دارم ولی واقعا در سختی ها چیزی که به انسان انگیزه میده معنی زندگی هست و خدا خودش موقعیت ها را میبینه، میتونیم بهترین خودمون را در هر شرایطی ارائه بدیم میتونیم دست بدیم به ناملایمات، اینم که سخته و ادم طرحواره از بچگی داره و اینا واقعا درسته ولی انسان اگه انگیزه و درونشو درست کنه کمتر خودش اذیت میشه. برای ما سختتره ولی بهتر از نشستن و غر زدنه

البته من با چند خط نمیشه گفت. کتاب انسان در جستجوی معنا ویکتور فرانکلین را دوست داشتی بخون. تو اوج جنگ موقع مرگ این بشر مثبت موند

تفکر شما خیلی ارمانی به دور از جامعه ست فقر عزت نفس از بین می بره استعداد و.. هم همین طور

جامعه ایراد داره ولقعا مادی شده و همه چیز شده پول.

ولی ما که فقیریم که نمیتونیم بریم بمیریم، حداقل میتونیم خودمون قبول کنیم از بقبه چیزی کمتر نداریم و تلاش هامون را به چشم خودمون بیاریم.

یه بار که بیشتر زندگی نمیکنیم بهتره حداقل حال خوشمون را نگه داریم

مثلا اگه یه چیز کوچیک بسازه و بفروشه هر چند پول زیادی نداره ولی حس مفید بودنش واقعا عالیه

من فکر کردم حال روحیت بدهکتاب درباره ی پول ثروتمند مرد بابل، زندگی کم خرج در 21 روز، زوج های باهوش ا ...

حال روحیمم بده گل کلا هیچی خوب نیستت

اللهم عجل لولیک الفرج🌱