2777
2789
عنوان

از زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 43 پست
دقیقا من کل موهام ریخت کلی استرس کشیدم و.. تا به صفر برسم در حالی که یکی بدون هیچ زحمتی تو صد منه😩

فامیل ما بعد 15 سال شبانه روز دویدن 80 میلیارد سرمایه اش سوخت و کلی بدهی براش موند ولی بازم ما امید داریم بتونه خودشو جمع کنه. یه شبه کل فروشگاهش سوخت طوری که بیمه قبول نمیکنه. ولی خدا بزرگه

خدا باید ببینه که تلاشتو میبینه و تو اون دنیا هواتو خاص داره.

خدا از اونی که تلاش نکرده صد بهش داده انتظار خیلی بالاتر از من و شما داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه چرا برا خانواده باید تحقیر بشی؟ اعتماد به نفس و عزت نفست را بهبود بده، یه کاری یاد بگیر و انجام ...

تفکر شما خیلی ارمانی به دور از جامعه ست فقر عزت نفس از بین می بره استعداد و.. هم همین طور

بنظرم حکمتی وجود ندارهمزد جونه خودمونه اگ چیزی ب دست میاریم خواستم بگم زحمت الان دیگ زحمت کفایت نمیک ...

دقیقا حرفاتو خیلی قبول دارم

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

یعنی اگ از زندگی راضی نیستیم باید روح رو تغذیه کنیم!!مرسی بابت پیشنهادت ولی میتونم با پول کتابع ی چی ...

من فکر کردم حال روحیت بده

کتاب درباره ی پول ثروتمند مرد بابل، زندگی کم خرج در 21 روز، زوج های باهوش اخرش پولدار میشن

من تحقییر نشدم اون بچه کار یا کسی که تو پروشگاه بزرگ شده یا بچه هایی که فقیرن به نظرت خدا اونا رو چح ...

منم خودم با درد اشنام اینا که میگی را همه را هم اطرافم دارم ولی واقعا در سختی ها چیزی که به انسان انگیزه میده معنی زندگی هست و خدا خودش موقعیت ها را میبینه، میتونیم بهترین خودمون را در هر شرایطی ارائه بدیم میتونیم دست بدیم به ناملایمات، اینم که سخته و ادم طرحواره از بچگی داره و اینا واقعا درسته ولی انسان اگه انگیزه و درونشو درست کنه کمتر خودش اذیت میشه. برای ما سختتره ولی بهتر از نشستن و غر زدنه

البته من با چند خط نمیشه گفت. کتاب انسان در جستجوی معنا ویکتور فرانکلین را دوست داشتی بخون. تو اوج جنگ موقع مرگ این بشر مثبت موند

تفکر شما خیلی ارمانی به دور از جامعه ست فقر عزت نفس از بین می بره استعداد و.. هم همین طور

جامعه ایراد داره ولقعا مادی شده و همه چیز شده پول.

ولی ما که فقیریم که نمیتونیم بریم بمیریم، حداقل میتونیم خودمون قبول کنیم از بقبه چیزی کمتر نداریم و تلاش هامون را به چشم خودمون بیاریم.

یه بار که بیشتر زندگی نمیکنیم بهتره حداقل حال خوشمون را نگه داریم

مثلا اگه یه چیز کوچیک بسازه و بفروشه هر چند پول زیادی نداره ولی حس مفید بودنش واقعا عالیه

من فکر کردم حال روحیت بدهکتاب درباره ی پول ثروتمند مرد بابل، زندگی کم خرج در 21 روز، زوج های باهوش ا ...

حال روحیمم بده گل کلا هیچی خوب نیستت

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره