2821
2789
عنوان

از زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 45 پست
والا زندگی من مثل اون سرباز امریکایی تو مجهز ترین ناو هواپیمابر جرالد فورد هست که همه ی 650 توالتش ب ...

🤝🤝😂😂بیشتر درد داشت تا خنده حرفت

همینه دقیقا زندگی نیس ک بگایی

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از زندگی خودم تا حدودی راضی امولی وقتی میبینی بقیه مردم کشورت حالشون خوب نیست نمی تونی خوشحال باش ...

🥲من ک اصلا راضی نیستم

این همه بچه بودم میگفتم برسم ب سن الانم چیکار کنم کجا برم چیا بخرم ...هعیی

ب هیچی نرسیدم هیچ حال خوبمم از دست دادم 🙂

واقعا میگم کاش برگردم دوسال قبلم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

🤝🤝😂😂بیشتر درد داشت تا خنده حرفت همینه دقیقا زندگی نیس ک بگایی

اره میدونی رضایت درونی هست و روانشناسا میگن باید روح را تغذیه کنی.

اگه اهل کتابی کتاب شفای زندگی، انسان در جستجوی معنا، هنر ظریف بی خیالی را بخون

یعنی چی دقیقا؟

هرکی تو هروضعیتی که هستش خودش خواسته اونجا باشه .. من الان دارم سوگواری ترد شدن توسط شوهرمو میکنم . میتونم نکنم پاشم برم بخوابم .ولی در توانم نیست .. از دیروز بیدارم .

کلا هرچیزی تهش برمیگرده به خود آدم دیگه ..

سراسر رنج درده برای چزایی که تو انتخاب نمی کنی مثل خانواده محل زندگی و.. قرار کلی سختی بکشی تحقییر ...

زندگی برای ما ها نیس گلم

م واقعا ب جایی رسیدم ک دیگ ب هیچی اعتقاد ندارم واقعا

این خدایی ک میگن رئوف بخشنده اس و فلانه پ کو؟؟؟

پ چرا کاری نمیکنه برای بندهاش؟ وقتی مبینی شب و روز حالشون بدع شب و روز در حال کار کردن زار زدن بی صدا غصه خوردن چنگ زدن تو موهاشون!!!! پ کوشش؟!

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

اره میدونی رضایت درونی هست و روانشناسا میگن باید روح را تغذیه کنی. اگه اهل کتابی کتاب شفای زندگی، ان ...

یعنی اگ از زندگی راضی نیستیم باید روح رو تغذیه کنیم!!

مرسی بابت پیشنهادت ولی میتونم با پول کتابع ی چی دیگ از نیازامو برطرف کنم😂🙂

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

زندگی برای ما ها نیس گلم م واقعا ب جایی رسیدم ک دیگ ب هیچی اعتقاد ندارم واقعا این خدایی ک میگن رئوف ...

دقیقا من کل موهام ریخت کلی استرس کشیدم و.. تا به صفر برسم در حالی که یکی بدون هیچ زحمتی تو صد منه😩

سراسر رنج درده برای چزایی که تو انتخاب نمی کنی مثل خانواده محل زندگی و.. قرار کلی سختی بکشی تحقییر ...

اخه چرا برا خانواده باید تحقیر بشی؟ اعتماد به نفس و عزت نفست را بهبود بده، یه کاری یاد بگیر و انجام بده تا جایگزین اون قسمت ها بشه. اصلا تهش خدا هیچ کس را با شرایطش قضاوت نمیکنه هر کس را با توجه به موقعیتش میسنجه، از یکی انتظار بیشتر داره از یکی کمتر.

دیگه تو این شرایط سخت خواهشا خودتو تحقیر نکن، تو همون بنده ی برگزیده هستی که زندگیتو میسازی

هرکی تو هروضعیتی که هستش خودش خواسته اونجا باشه .. من الان دارم سوگواری ترد شدن توسط شوهرمو میکنم . ...

ربطی ندارع عزیزم

من خواستم الان زندگیم ایجور باشه من خواستم شب و روز بدو بدو کنم من خواستم لنگ ۲ قرون پول باشم !

ن منم میخاستم بشینم تو خونه ب خودم برسم ارایش کنم برم مهمونی برم خرید برم کافه و هزارتا کار دیگ من اینارو میخاستم هرچی ک سرنوشت انتخاب کرده باشه برامون همون میشه

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

دقیقا من کل موهام ریخت کلی استرس کشیدم و.. تا به صفر برسم در حالی که یکی بدون هیچ زحمتی تو صد منه😩

منم منم عزیزم

تو اوج جوونی موهام ریخته بعضیاشون سفید شده حال هیچی ندارم ذوق هیچی ندارم حال خودمم ندارم فقط میگذرونم 🙂

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

ولی خیلی دلم میخاد مذهبی بیان تاپیک یکم از خداشون ک دستشونو گرفته بگن

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

اخه چرا برا خانواده باید تحقیر بشی؟ اعتماد به نفس و عزت نفست را بهبود بده، یه کاری یاد بگیر و انجام ...

من تحقییر نشدم اون بچه کار یا کسی که تو پروشگاه بزرگ شده یا بچه هایی که فقیرن به نظرت خدا اونا رو چحوری قراره بسنجه البته قبل خدا بنده های خدا به اندازه کافی تحقیرشون کردن شکستنشون برن دنبال چه کاری به نظرت فرصت دارن حتی خودشو در معرض امتحان کردن بزارن اخرش باید برن کارگری و.. اینا شعاره شاید من بتونم ولی اونا نمی تونن بچه خانمی که به مادرم تو کارای خونه کمک می کرد کلی کتک خورده بود از بچه صاحب کار مادرش ولی مادرش ازش دفاع نکرده بود چون اگه می کرد شب نون برای خوردن نداشتن بازم می گی این بچه بنده برگزیده خداست؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز