2777
2789
عنوان

آیه 47 سوره یس👌

1 بازدید | 4 پست

به نام خداوند بخشنده مهربان

وقتی از آنها میخواهند: «از چیزهایی که خدا روزیتان کرده، در راه خدا خرج کنید»، بیدینها به مؤمنان میگویند: «بدهیم کسی بخورد که اگر خدا میخواست، خودش سیرش میکرد؟! معلوم است که خیلی از واقع دورید!»* (۴۷)سوره یس

* در جواب این ثروتمندان خودخواه باید گفت: اگر خدا میخواست، همۀ مردم را ثروتمند و سالم و بیمشکل میآفرید؛ ولی خدا با فقیرکردن یکی و ثروتمندکردن دیگری میخواهد هر دو را امتحان کند: اوّلی را به صبر و قناعت و دومی را به بخشش و گشادهدستی. انسانها با مشکلات و نعمتها آزمایش میشوند: بیمار با بیماریاش، سالم با سلامتش، مسئول با مسئولیتش، دانشمند با دانشش و...

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

امضاتو قبول ندارم استارتر

من هیچوقت شبیه چیزی که بهش فکر می کردم نشدم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
امضاتو قبول ندارم استارترمن هیچوقت شبیه چیزی که بهش فکر می کردم نشدم

عقیده تون مورد احترامه اما...

آدمی همان است که میپندارد» این عبارت نه تنها شامل تمامی هستی انسان میشود بلکه بهطور جامعتر شامل همهٔ شرایط و محیطی است که در زندگی تجربه میکند. آدمی به معنی تمام کلمه مجموعهای از افکار و پنداری است که در ذهن میپروراند.

برشی از کتاب جیمز الن👆

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عقیده تون مورد احترامه اما... آدمی همان است که میپندارد» این عبارت نه تنها شامل تمامی هستی انسان میش ...

پس چرا نشد؟

پس چرا من یک عمر هرچی فکر کردم و تلاش کردم اونی که می خواستم نشدم؟ا

صلا از مسیرش خارج شدم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
پس چرا نشد؟پس چرا من یک عمر هرچی فکر کردم و تلاش کردم اونی که می خواستم نشدم؟اصلا از مسیرش خارج شدم

عزیزم همه اینها برمیگرده به قدرت ذهنت، اول از همه تو باید خودتو باور داشته باشی... بعد باید قدرت ذهن باور داشته باشی بدونی که هر کاری که انجام میدیم چه خوب چه بد قبلش اونو تو ذهنمون پر و بال دادیم...