۴۰ سالگی واقعا اول چل چلیه از دوره بلوغ تا ۲۵ خیلی به خودم میرسیدم و شیک بودم از ۲۶ تا ۳۹ دیگه کلا از خودم دور شدم الان خداروشکر برگشتم به کارخونه
دوباره حسهای زنونگیم لوندیم برگشته خیلی حس خوبیه
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
موافقم خودم در آستانه ۴۰ سالگیم تازه دارم پرنسس میشم
تغیر هورمونیه؟ میدونی دقیقا چیه
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دلت که خوش باشه و جوون تو هرسنی میتونی چل چلی داشته باشی
ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها
اره راست میگندرگیر عدد سن نباش مهم دلهدلت که خوش باشه و جوون تو هرسنی میتونی چل چلی داشته باشی
دلم خوش نیست اما انگار هورمونها تغییر میکنه
انگار میفهمی خودت مهمی مث اینکه تازه باخودت آشتی کردی
آفرین