2777
2789
عنوان

صبح یه خواب دیدم

122 بازدید | 16 پست

خواب دیدم مهمون اومده بود برام مشغول پذیرایی بودم یکی از مهمان ها رفت سراغ یخچال اول من مقاومت میکردم چون فکر کردم یخچال خالیه خجالت بکشم اما تا درو باز کرد توش پر بود

تعبیرش چیه خیلی عجیب بود برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولامهمون داریواینانشانه برکته

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یه مشکلاتی تو زندگیت هست که دوست نداری بقیه ازش سردربیارن و احتمالا یکی کنجکاوی میکنه اما نمیتونه بفهمه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
سلام لطفا خواب منو هم تعبیر میکنید تاپیک اخرم

بگو عزیزم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بگو عزیزم

خواب دیدم دارم سمت بالا میرم کلی ادم هم باهام میان. معلق ب سمت بالا میرفتیم. بقیه میخوردن ب مانع . ولی من با ارامش میرفتم دست خودم نبود رفتنم. تو زیر زمین بودم انگار

رفتم بالا بالا خیلی بالا رو یک دیوار نشستم. انگار روح بودم نه جسم. اونایی ک بالا میرفتیم جسم نبودیم . اینو تو خواب نفهمیدم بعد بیداری فهمیدم سبک بودیم .

خواب دیدم دارم سمت بالا میرم کلی ادم هم باهام میان. معلق ب سمت بالا میرفتیم. بقیه میخوردن ب مانع . و ...

من چند بار اینو دیدم ،یه حس عجیب سبکی ،،تعبیرش اینه که یه مدت حس رهایی از مشکلات و تجربه میکنی در حالی که اطرافت پر از آدماییه که مشکل و مانع دارن