2777
2789
عنوان

بیایدنظربدین

43 بازدید | 6 پست

با یکی از دوستام یه نه ماه بود باهاش حرف نزده بودم از بس که همش می گفت شوهر کن شوهر کن ذکر شوهر کن برای من می گرفت بعد یه هفته پیش زنگ زد مثلا خوبی چیکار می کنی شوهر نکردی پوسیدی پیر شدی شوهر کن دیگه بعد واقعا خواستگار نداری یا خودت نمیری اینا این سال ۱۴۰۱ که عروسی کرد من رفتم عروسیش خاله مامانش از من خوشش اومد بعد محرم سفر اینا اومدن بعد پسر هم تحصیلاتش سیکل بود هم موهاش خیلی بلند بود هم بی شخصیت بود پولدار بودن ولی می گفت اگه فکر کردی من پول دارم من پول ندارم ما هیچی نداریم پولدار بود اصلا میگه منو بخاطر پول من

منم دیگه گفتم نه

ی چند باری دوستم گفت یکی دوبار زنگ زدن و ما گفتیم نه بعد خودش به من گفته بود برو پیش یه سیدی که خودشون مال روستاشون بود من رفتم قرآن باز کرد گفتم من مجردم برام کتاب باز کن کتاب باز کرد گفت محمد کی بود می خواستت نرفتی طلسمت کرده اسم همین پسرخاله مامانش محمد بود محمدرضا یکی ام نود و نه اومد من سیاهی هم نوشتم دفتر بله برون اونم نوشتم انگشتر می خواستم بیارن دیگه سر آزمایش کم خون بود ما گفتیم نه ان اسمش محمد بود بعد گفتم گفته محمد کی بود می خواستت نرفتی طلسمت کرده

گفت یعنی چی یعنی پسر خاله مامان من گفتم نمیدونم حالا یا اون یا خواستگار قبلی بعد دیگه قطع کرد اصلا حتی دیگه به من زنگ نزد خیلی زورش گرفت حالا نمیدونم ناراحت شد ولی الان نمیدونم واقعا تلسم کردن یاته اخه بعداون خوابم خیلی زیادشده

شایدم افسرده ام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام

آیه الکرسی، چهارقل، زیارت عاشورا

کدوم طلسمی زورش از این دعاها بیشتره؟

محمد هم زیاده، زیاد به حرف دیگران گوش نده، هر کی میره پیش این افراد، میگند طلسم شدی که خیالت راحت بشه!

بعدم یه هزینه برای رفعش

تو خوابت زیاد شده، من هم، به خاطر زمستون و کمبود آفتابه

ویتامین د ۲۰۰۰ هر روز بخور، همه امور رو به خدا بسپار

به ازدواج هم فکر نکن، خودش میاد سراغت

از ائمه بخواه و رها کن

دوستت رو بلاک کن، هیچ توضیحی لازم نیست بش بدی

پولی نگرفت ۲۰هزارتومن یاهرچقدخودت بدی دادی

میدونم

ولی دل به این چیزا بدی باختی، متوقف میشی

الان منم برم پیش دعانویس میگه یک زنی با قد متوسط طلسمت کرده!

دعاها رو بخون و بسپر به خدایی که با قدرت دست اونه

با اره اوره هم دوست نباش