2777
2789
عنوان

حالم بده

1 بازدید | 13 پست

توروخدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه واسه وابستگی بچم

من آدم آرومی بودم ولی شوهرم انقدر عصبی بود منم مثل خودش شدم بچه داره این وسط تباه میشه

انقدر بهم وابسته ست هبچ جا نمیمونه گریه میکنه موندم چیکار کنم نمیدونم بزارمش جایی گریه کنه یا نه

پسرم 5 سالشه

رو بچه هم تاثیر گذار شد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببرش مهد یا خانه بازی که دوست پیدا کنه کم کم اجتماعی میشه

بردمش خانه بازی اول خوب بود الان میگه تو بیا دم در بعداز کلی گریه نه دل داره بمونه نه دل داره بیاد

خیلی تو انتخاب وسواس داره

تروخدا آروم باش باهاش اون جز تو پناهی نداره❤️

ببرش مهد آروم آروم جدا شو ازش یه بار بگو برم دسشویی ( برو تو اتاق چند دقیقه دیگه بیا بعد بگو برم دم در کار دارم انجام بدم بیام برو ده دقیقه ای برگرد کم کم تامش رو زیاد کن یهو خیلی سخته براش و تاثیرگذار تو روحیه اش

اگه محدودیت اقتصادی ندارین ، بزارش یه مهد خیلی خوب. اونا بلدن چیکار کنن این وابستگی کم بشه ، اوایل هم اجازه میدن پیشش بشینی . اینکه میگم یه مهد خیلی خوب برای اینکه به بچه خیلی خوش بگذره . حتی بعضی مهد ها تا ۶: بعد از ظهر هم هستند

اینجوری شما هم استراحت میکنی و انشالله اعصابت آروم میشه

تروخدا آروم باش باهاش اون جز تو پناهی نداره❤️ببرش مهد آروم آروم جدا شو ازش یه بار بگو برم دسشویی ( ب ...

خداکنه جواب بده من بعداز یه دوره مصرف قرص افسردگی بدتر شدم کنترلم از دستم خارج میشه

باباش یبار بزور ازم جداش کرد بعدش ترس از جدایی گرفت بچم

خیلی گرونن خواهر

اوهوم . میدونم 😕

خب اشکال نداره . یه مهد قیمت مناسب تر که زمین بازی و اینا داره پیدا کن . ببین دو سه ساعت هم بتونی استراحت کنی ، حالت بهتر میشه

اون بچه هم کنار هم سن و سال هاش و تو فضای مهد کیف میکنه

خب همون ، مربیای مهد با تجربه ان . کمکمتون میکنن باهم دیگه این موضوع رو حل کنین

خانومه کلی صحبت میکنه ولی جواب نمیده فقط منو میخواد

خانومه میگه دوتا مامان بچه هاشون اینطوری بودن اونا مجبور بودن برن سرکار همینطوری میزاشتنشون میرفتن بعد یه مدت خوب شدن من میترسم بدتر بشه