2777
2789
عنوان

انیمه فنا بیاین

61 بازدید | 12 پست

تاحالا شده یه انیمه ای ببینین واقعا ازش لذت ببرین و حسش کنین،ولی بعد یمدت اصن ذهنتون بگه لذت نبردین؟!

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

وا عزیزم دیدیش دیکه حالا تموم شد لذت بردی یانه تموم شد

خودمو نگفتم که..

سوال شد برام فقط😐🤣

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی یه چند تا انیمه سینمایی عاشقانه معرفی کنی؟

ازونایی که اصلا یه وایب خیلی خوب خاص دارن که واقعا لذت میبری از دیدنش

فقط امیدوارم ندیده باشم😂

«در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»

میتونی یه چند تا انیمه سینمایی عاشقانه معرفی کنی؟ ازونایی که اصلا یه وایب خیلی خوب خاص دارن که واقعا ...

تونل تابستانی

باغ کلمات

به سوی جنگل کرم های شب تاب

سوزومه

بر فراز تپه گل های شقایق

میخوام پانکراستو بخورم(اینو اگه ندیدی حتما ببین)

وقتی مارنی آنجا بود

ماکیا،زمانی که گل موعود شکوفه میدهد

صدای خاموش

با هر سریالی که دوسش دارم همینم انیمه فقط چون نمیبینم نمیدونم شاید تو انیمه هم اینطوری باشم😅

😀

وای نمیدونم خیلی اورثینکر باشه بعد دیدن و تموم شدنش ب این فکرکنه ن زیادم خوشم نیومد🤣

خب بعضیا ممکنه براشون مهم باشه که لذتشون واقعی بودت باشه.

بعضیا نمیبینن که فقط سرگرم بشن،میخوان مطمئن بشن حسشون واقعی بوده یا ن

خودمم گاهی اینطورم

تونل تابستانیباغ کلماتبه سوی جنگل کرم های شب تابسوزومهبر فراز تپه گل های شقایقمیخوام پانکراستو بخورم ...

دومی و پنجمی و یکی مونده به اخری رو ندیدم

مرسی عزیزم

دومی و پنجمی و یکی مونده به اخری رو ندیدم مرسی عزیزم

یکی مونده به آخرو حتمااا ببین.

اولاش یکم خسته کننده س ولی بعدش غرقش میشی

خیلی باهاش عرر زدم،ولی بعد تموم شدنش یه حس خالص و عمیق فقط برام موند

یکی مونده به آخرو حتمااا ببین. اولاش یکم خسته کننده س ولی بعدش غرقش میشیخیلی باهاش عرر زدم،ولی بعد ت ...

عه

باشه پس حتما میبینم

بازم مرسی گلم❤️

عه باشه پس حتما میبینم بازم مرسی گلم❤️

خاهش✨